Menu

Nieuws

In de schijnwerpers

Nieuws

SmartHub Achterhoek Techniektent op Zwarte Cross

24 juli 2024

Op de Zwarte Cross was de techniektent van SmartHub Achterhoek een ware trekpleister in het Blagenparadijs! Het hele weekend stond in het teken van leren, creëren en vooral veel lol maken. Jonge talenten kregen de kans om te experimenteren met verschillende technieken zoals metselen, installatietechniek, lasersnijden en het bouwen van een stoplicht. Bekijk hieronder de beelden..
Lees verder

Bas bouwt aan zijn toekomst bij WBC Bouwgroep

2 juli 2024

Maak kennis met Bas ten Hagen, een gedreven student en stagiair bij WBC Bouwgroep, een middelgroot bouwbedrijf uit Winterswijk, dat zich specialiseert in hoogwaardige bouwprojecten. Bas, 23 jaar, komt uit Eibergen en volgt de studie Bouwkunde aan het Saxion in Enschede. Naast zijn passie voor bouwen, is hij een echte sportfanaat die graag hardloopt en..
Lees verder

Jong talent Cas Buunk (25) is een echte Achterhoek ambassadeur met ambitie. 

20 juni 2024

Jong talent Cas Buunk (25) is een echte Achterhoek ambassadeur met ambitie.  Cas Buunk, 25 jaar, uit Halle is een ondernemende student met groot hart voor de Achterhoek. Hij wilde zijn afstudeeropdracht dan ook graag bij een lokaal bedrijf doen. Voor hem was Smarthub Achterhoek een uitkomst en via smarthub.nl maakte hij kennis met het..
Lees verder

Hoe schrijf je een knallend stageverslag? Tips voor afstuderende studenten!

30 mei 2024

Hey daar, bijna-afgestudeerde topper! De tijd vliegt, hè? Net zat je nog vol spanning te wachten op die eerste stagedag, en nu is het einde van je stage in zicht. Het enige dat nog tussen jou en je diploma staat, is dat ene, kleine, superbelangrijke document: je stageverslag. Geen paniek! Wij van SmartHub Achterhoek hebben een paar..
Lees verder

Van afstudeer-match naar vaste baan bij Iconica

26 april 2024

Dirk Lukassen komt uit het Achterhoekse Ulft. Hij volgde de opleiding HBO-ICT/Software Development aan de HAN. Al een aantal keer bezocht hij de Achterhoekse Talententuin en liep hij diverse stages in de regio. Dit beviel hem altijd goed. Dirk was er daarom van overtuigd dat hij zijn afstudeeropdracht ook bij een bedrijf in de regio..
Lees verder

Op weg naar een succesvolle stage. Hoe vind je de perfecte stageplek?

5 april 2024

Of je nu een eerstejaars student bent die net begint aan zijn academische reis of een gevorderde student die klaar is om de professionele wereld te verkennen, het vinden van de juiste stageplek is een belangrijke stap in je carrière. Onze tips helpen je met het vinden van een geschikte stageplek. 1. Bepaal je doelen..
Lees verder

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

16 februari 2024

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..
Lees verder

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

6 februari 2024

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht…
Lees verder

10 tips voor een goede start van je (afstudeer)stage

23 januari 2024

Je stage is een belangrijke eerste stap in je carrière. Eindelijk kun je de opgedane kennis in de praktijk gaan brengen en waardevolle ervaring gaan opdoen. Met de juiste voorbereiding maak jij een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan deze nieuwe uitdaging begint, hebben wij 10 tips voor je.
Lees verder

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!