Menu

Smarthub

Voor talenten

Hé, jong talent! SmartHub helpt je verder

Je bent volop aan het studeren of bijna klaar met je studie. Tijd om alles wat je de afgelopen jaren hebt geleerd in de praktijk te brengen tijdens een toffe stage! Je zoekt een organisatie die precies past bij jou en je ontwikkelpunten. Maar waar vind je die ideale plek? Waar kun je jouw talent en skills het beste inzetten, terwijl je begeleid wordt door betrokken professionals uit het vak?

Grote kans dat er wordt gevochten om je aandacht; honderden organisaties in Nederland én daarbuiten kunnen jouw talent immers goed gebruiken. Hoe kies je uit dat aanbod? Wat vergroot je kans op succes? Waar kom jij helemaal tot je recht?Op die vraag heeft SmartHub het antwoord: in de Achterhoek! Deze regio staat bol van de ambitieuze organisaties die vanuit gelijkwaardigheid werken aan een duurzame toekomst. Én die jou graag meenemen in hun ontwikkeling. Check meteen alle vacatures!

JOUW DROOMVACATURE VIND JE IN DE ACHTERHOEK

Talentenmail

Wil jij jezelf direct in de kijker spelen bij meer dan 180 aangesloten bedrijven? Schrijf je dan in voor de SmartHub Talentenmail. Hiermee bieden we je een podium waarop je jezelf kunt presenteren aan al onze leden middels onze digitale nieuwsbrief. Een unieke kans!

Meld je hier aan voor de talentenmail

Onze Innovatiehubs

Voor midden- en kleinbedrijven is vernieuwing en het aantrekken van jong talent van groot belang. Grenzeloze middelen om daar invulling aan te geven zijn er echter niet. Innovatiehubs bieden uitkomst! Dit zijn samenwerkingsverbanden tussen bedrijven die zich richten op innovatie, kennisdeling en het optimaal benutten van jong talent. 

Deze hubs bieden studenten de kans om te werken aan onderzoeks- en innovatieprojecten voor één tot vijf samenwerkende (mkb-)bedrijven. 130 en 160 studenten vinden jaarlijks een innovatieve (stage-)opdracht bij één van de bestaande hubs. Het kwaliteitsniveau binnen deze hubs is bijzonder hoog. Ook iets voor jou?!

De stuurgroep van iedere hub bestaat uit zowel mensen uit het bedrijfsleven als het onderwijs. Naast SmartHub zijn ook de HAN, het Saxion en het Graafschap College nauw betrokken. Iedere hub beschikt over een eigen hubmanager, gefinancierd door de betrokken bedrijven. De hubmanager is verantwoordelijk voor de werving, selectie en begeleiding van studenten en het bevorderen van kennisontwikkeling. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met Marij Striekwold via info@innovatiehub.com.

ONZE AMBASSADEURS

Om de Achterhoek te promoten als dé stage- en afstudeerregio binnen Nederland werken we samen met ambassadeurs. Zij wonen en studeren in de populairste studentensteden van ons land – denk aan Nijmegen, Utrecht, Amsterdam en meer – en zorgen in hun stad voor meer bekendheid voor de mogelijkheden van onze regio. Wil je eens praten met één van onze ambassadeurs, of wil je er zelf eentje worden? Neem dan contact met ons op!

Onze werkgevers

Waar

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!