Menu

Bedrijfspagina

Ten Brinke

Ten Brinke

Burgemeester van der Zandestraat 21
7051 CS Varsseveld
0615605907mstege@tenbrinke.com+31615605907

BETROKKEN - BEWUST - BEKWAAM

Hoofdkantoor

Ten Brinke is de ontwikkelende bouwer en de bouwende ontwikkelaar. We staan als sterke, daadkrachtige partner middenin het proces. We grijpen de kansen nog voordat die zich voordoen. Dat is mogelijk door onze visie op ondernemen en de flexibiliteit van onze mensen.

Wanneer je al 120 jaar toewerkt naar de stip op de horizon, heb je onderweg de kans gehad om veel op te steken. We hebben geleerd van fouten, leren accelereren zodra het goed gaat en zien waar de kansen liggen. Bij Ten Brinke staan we open voor nieuwe mogelijkheden, we durven te dromen, maar bouwen geen luchtkastelen.

Met de focus op het nu en de ambities voor de toekomst, volgen wij altijd onze eigen weg. Een weg die leidt naar nieuwe punten om toe te voegen aan onze groei, aan de route door Europa, de richting van onze horizon.

Bij Ten Brinke zit het ondernemerschap diep geworteld. We werken doelgericht en dat doen we graag nét even anders, met lef en nuchterheid. De wil om er voor te gaan is groter dan de angst om te falen. Onze mensen. Ze zijn de drijvende kracht achter Ten Brinke. Zij maken ons óns.

We houden niet van stilstaan. We streven naar succes in iedere schakel van de keten. We zoeken en vinden kansen. We zijn de gedreven projectontwikkelaar, we bouwen en we exploiteren. Dat is het fundament waarop Ten Brinke bouw. Down to earth, maar altijd op zoek naar het hoogste punt.

Ten Brinke. Punt.

Openstaande vacatures Ten Brinke