Menu

Wat is smarthub Achterhoek?

JOUW STAGE IN DE ACHTERHOEK. DAAR KUN JE MEE VOORUIT.

SmartHub is het platform zonder winstoogmerk dat honderden stage- en afstudeerplekken voor je in kaart heeft gebracht. Stuk voor stuk bij ambitieuze Achterhoekse organisaties die hun deuren wagenwijd voor je open hebben staan.

Met SmartHub promoten we de Achterhoek onder studerende jongeren in heel Nederland. Wij laten zien dat deze regio, in het oosten van ons land, veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. De bij ons aangesloten organisaties willen allemaal de volgende stap zetten in hun ontwikkeling. En daar laten ze jou graag onderdeel van zijn! Dus, zoek jij een stage waar jouw ontwikkeling centraal staat, en waar je meer dan welkom bent? Dan zit je goed bij SmartHub Achterhoek.

Check meteen alle vacatures!

Ons team

SmartHub Achterhoek is ontstaan uit een initiatief van Achterhoekse ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Het projectteam bestaat uit Anneke van Ommen (projectleider), Nikki Dijkstra (projectmedewerker), Jan Kaak (ondernemer), Carolien Nijhuis (ondernemer), Bram Clahsen (onderwijs) en Remko ten Brinke (communicatieadviseur).

Partners

Met verschillende partnerorganisaties in de regio hebben we een strategisch partnership:

  • Graafschap College
  • Innovatiehub
  • De Netwerkplaats
  • SmartHub Incubator Industry (SHII)
  • Talententuin Achterhoek
  • VNO-NCW Achterhoek
  • HAN
  • Saxion

Als non-profit organisatie bundelen we elke dag onze krachten met elkaar en onze partners om ons doel waar te maken: de Achterhoek promoten als dé stage- en afstudeerregio van Nederland!

Wat heeft de Achterhoek jou te bieden?

1. Het plezier van een warm welkom

1. Het plezier van een warm welkom

In de Achterhoek word je met open armen ontvangen. Typerend voor onze regio is de focus op samenwerking. We weten wat we aan elkaar hebben, zowel onder collega’s als onder bedrijven, én dat we elkaar nodig hebben om te kunnen groeien. Daarbij is jong, aanstormend talent zoals jij voor de ontwikkeling van onze regio onmisbaar! Ga je stage lopen in de Achterhoek, dan mag je dus een informeel en warm welkom verwachten.

2. De ervaring van persoonlijke begeleiding

2. De ervaring van persoonlijke begeleiding

In de Achterhoek ben je geen nummer. In plaats daarvan krijg je goede, persoonlijke begeleiding van een ervaringsdeskundige die jouw ontwikkeling centraal stelt. Wat zijn jouw leerdoelen, waar word jij enthousiast van, waar wil je meer over weten? Maak gebruik van de schat aan ervaring die binnen Achterhoekse organisaties te vinden is en stel je eigen ontwikkeling centraal.

3. De focus op jouw ontwikkeling

3. De focus op jouw ontwikkeling

De Achterhoek is als regio continu in ontwikkeling. Ook jóuw ontwikkeling verdient daarom extra focus. We zijn makers en doeners en gooien hoge ogen op de wereldmarkt – vele innovatieve ideeën zijn in de Achterhoek ontstaan. Maar daar doen we niet ingewikkeld over; liever geven we jong talent de ruimte om zelf die zee aan Achterhoekse mogelijkheden te ontdekken.

Achterhoek: dé stage- en
afstudeerregio van nederland

Mooie merken en bedrijven met stageplaatsen vind je overal. Maar wanneer je op zoek bent naar echtheid, naar bedrijven die vanuit gelijkwaardigheid werken aan een duurzame toekomst, dan is je kans van slagen bijzonder groot in de Achterhoek.

Een mentaliteit van lef, aanpakken, gewoon dóen en dat vooral samen met collega’s en andere bedrijven: dat maakt ons tot dé stage- en afstudeerregio van Nederland. Kom je het zelf ontdekken?

Bekijk de vacatures en vind jouw stage in de Achterhoek!

Onze werkgevers

Waar

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!