Menu

Bedrijfspagina

Bronkhorst

Bronkhorst

Nijverheidsstraat 1A
7261 AK Ruurlo
+31 573 45 88 00info@bronkhorst.com

Bij Bronkhorst High-Tech B.V. ontwikkelen en produceren we slimme, duurzame en klantspecifieke low flow fluidics handling oplossingen vanuit onze levendige basis in Ruurlo in de Achterhoek. Onze nauwkeurige en betrouwbare massflowmeters en regelaars voor vloeistoffen en gassen vinden hun weg in laboratoria, proefinstallaties, machines en een grote verscheidenheid aan industrieën.

Bronkhorst is een echte wereldwijde organisatie met vestigingen voor verkoop en ondersteuning in Groot-Brittannië, Frankrijk, Noord-Duitsland, Nederland, Zwitserland, Japan, China, Taiwan, Zuid-Korea, India, Singapore (voor APAC-landen) en de VS. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanvullend netwerk van distributeurs en servicekantoren in Europa en de rest van de wereld opgebouwd, waarbij lokale expertise en service wordt aangeboden.

Bronkhorst Nederland B.V., een dochtervestiging van Bronkhorst High-Tech B.V., is verantwoordelijk voor de verkoop, service en ondersteuning van Bronkhorst® producten binnen Nederland. Het dochterbedrijf is opgericht in 1990 en is centraal gevestigd in Veenendaal. Met onze goed opgeleide en geschoolde medewerkers informeren wij u graag over alle verschillende soorten low flow fluidic handling oplossingen

Openstaande vacatures Bronkhorst