Meer weten?Neem contact op

Student of starter?

Wij helpen je graag kosteloos in je zoektocht naar een toffe en uitdagende (afstudeer)stage of startersbaan. We zijn geen intermediair en al onze SmartHub-werkgevers zijn ons even lief. Op onze vacatureportal vind je heel veel actuele vacatures bijeen, zodat je niet alle websites van individuele werkgevers hoeft te bekijken. We kunnen je ook helpen aan een podium (bijvoorbeeld via onze digitale nieuwsbrief) waarop je jezelf kan presenteren aan al onze leden. Interesse? Stuur dan even een berichtje via het formulier hiernaast.

Werkgever in de Achterhoek?

Wij helpen je graag om onder de aandacht te komen van studenten in Nederland die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of baan. Dat doen we bijvoorbeeld door online marketingcampagnes, partnerships met onderwijsinstellingen en faculteiten die stagezoekers naar ons doorverwijzen en door inzet van SmartHub studentambassadeurs in studentensteden. Voor een individuele werkgever is het uitermate lastig en duur om in the picture te komen van jong talent, maar via SmartHub en samen met 170 andere Achterhoekse werkgevers lukt dat wel. Daarbij gaat het om het vervullen van de vacatures binnen je eigen bedrijf, maar ook zeker om het profileren van de Achterhoek als aantrekkelijke regio voor jong talent! Meer weten of lid worden? Laat het hiernaast even weten en projectleider Marij Striekwold neemt contact met je op.

Interesse in een partnership met SmartHub?

Samen staan we sterker. In het profileren van onze regio. Bij het aantrekken van jong talent naar onze Achterhoek. We verkennen graag mogelijke nieuwe partnerships waarmee we onszelf krachtiger kunnen profileren en onze doelen sneller halen. Idee voor een partnership met SmartHub? Laat het hiernaast even weten en projectleider Marij Striekwold neemt contact met je op.

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!
Neem contact op

Studeer af in de Achterhoek