Menu

Bedrijfspagina

Rabelink Logistics

Rabelink Logistics

TRANSPORT Rabelink Logistics neemt het wegtransport van al uw goederen door heel Europa voor zijn rekening. Door de nadruk die hierbij ligt op ICT gebeurt dit allemaal geheel papierloos. Door middel van Track & Trace blijft u zo op de hoogte van uw zendingen. De werkwijze is op die manier voordelig voor klant én milieu. LOGISTIEK De logistieke dienstverlening van Rabelink is volledig geautomatiseerd. We bieden de mogelijkheid voor de opslag van al uw goederen, waarbij we gespecialiseerd zijn in de foodbranche. Naast de vier warehouses die er in Nederland staan, heeft Rabelink een eigen vestiging in Roemenië (Cicarlau, Baia Mare). LUCHT- & ZEEVRACHT Vervoer van en naar alle continenten: Rabelink regelt het. Luchtvracht is een optie voor zendingen die spoed vereisen, zeevracht is daarnaast een mogelijkheid die voordelig is. We vinden op die manier altijd de juiste oplossing voor uw logistieke vraagstukken en hebben ervaring op alle werelddelen.

Kryptonstraat 1
7031 GG Wehl
solliciteren@rabelink.nl

Rabelink Logistics, opgericht in 1930, is dé dienstverlener voor uw logistieke vraagstukken. Rabelink biedt verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht. Daarbij is Rabelink altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit. IT speelt een grote rol in onze organisatie.

De chauffeurs van Rabelink rijden wekelijks naar tal van Europese landen, terwijl we door het brede netwerk van vaste partners in staat zijn om wereldwijd een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden; het regelen van lucht- en zeevracht is geen enkel probleem. Onze warehouses (waaronder een vestiging in Baia Mare, Roemenië) bieden ruim plaats aan zowel food- als non-foodproducten.