Menu

Student

Bedrijfskunde

Luca van Groningen

Ik ben Luca van Groningen, 23 lentes jong en woonachtig in het mooiste dorpje van de Achterhoek, namelijk Gaanderen. In het dagelijkse leven ben ik derdejaars bedrijfskunde student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, ben ik werkzaam als CNC-programmeur en sociale media beheerder bij Gerritsen van Groningen en ben ik sinds kort student ambassadeur voor SmartHub. 

Naast het dagelijkse drukke routine leven hou ik ervan mezelf te omringen met gezellige mensen. Doordeweeks doe ik dit door twee avonden in de week op de tennisbaan een balletje slaan en daarnaast probeer ik minimaal een dag in de week de sportschool in te duiken (lukt echter niet altijd).

Verder zul je me regelmatig kunnen vinden in de weekenden in het uitgaansleven van Doetinchem.

Waarom dan ambassadeur worden van SmartHub? Er zijn in de Achterhoek legio mooie innovatieve bedrijven te vinden die naar mijns inziens te vaak over het hoofd worden gezien door studenten. Echter, een bedrijf dat modern en innovatief is, is zeker niet alleszeggend. De werkomgeving waar je als student of nieuwe medeweker terechtkomt is des te belangrijker. Laat daar SmartHub nou een steentje aan bij willen dragen.

Daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Het ontmoeten en delen van moderne bedrijven met een gezonde werkcultuur. Deze bedrijven zijn te vinden in de Achterhoek!

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!