Menu

Bedrijfspagina

StadLandWater BV

StadLandWater BV

Zilverlinde 7
7131 MN Lichtenvoorde
info@stadlandwater.nl

Allround op civiel- & cultuurtechnisch vlak

StadLandWater beheerst het volledige proces als het gaat om de (her)inrichting en het beheer van de openbare ruimte. Van advies en ontwerp tot engineering, en van aanbesteding tot en met de uitvoeringsbegeleiding. We hebben daarvoor alle kennis in huis en dat heeft als voordeel dat we in staat zijn om allround mee te denken. Dat heeft al vaak voor meerwaarde gezorgd bij onze opdrachtgevers.

Onze ambitie 

StadLandWater heeft een groeiambitie. We investeren daarom in de verbetering van de eigen kwaliteit en in een efficiƫnte werkwijze. We investeren ook in scholing en in nieuw personeel om onze specialistische kennis te verdiepen en te verbreden.

Ons werkveld brengt dagelijks kansen met zich mee die we met beide handen aangrijpen. We verbreden ons blikveld en verdiepen ons in nieuwe oplossingen en innovatieve technieken. Waar mogelijk gaan we nieuwe samenwerkingen aan. Dat doen we ook met partijen die niet gelijk een relatie hebben met de infrasector, maar die ons wel wat brengen als het gaat om functionaliteit, duurzaamheid, praktisch gemak en gedragen belangen.

Openstaande vacatures StadLandWater BV