Menu

Talent in beeld

Cas Buunk

Jong talent Cas Buunk (25) is een echte Achterhoek ambassadeur met ambitie. 

20 juni 2024

Jong talent Cas Buunk (25) is een echte Achterhoek ambassadeur met ambitie. 

Cas Buunk, 25 jaar, uit Halle is een ondernemende student met groot hart voor de Achterhoek. Hij wilde zijn afstudeeropdracht dan ook graag bij een lokaal bedrijf doen. Voor hem was Smarthub Achterhoek een uitkomst en via smarthub.nl maakte hij kennis met het bedrijf Trading Toppers. Cas besloot Trading Toppers te benaderen met de vraag of het mogelijk was om zijn afstudeeronderzoek voor hen te doen. Trading Toppers staat erg open voor jong talent en na een fijn gesprek had Cas direct het gevoel van onderling vertrouwen. Een mooie match dus! 

Student en ondernemer

Cas studeerde Communication & Multimedia Design met het profiel Business Media Design. Hij volgde een minor Ondernemerschap. Cas is als student zijn eigen bedrijf begonnen in de reclame & marketing branche, wat hem betreft de mooiste branche om werkzaam in te zijn. 

“Ik hou van nieuwe marketing gerelateerde ideeën bedenken en uitwerken, maar ben er niet vies van om iets wat al bestaat te optimaliseren. De gebruiker (vaak klant) staat hierin centraal. Dit vormde ook de basis in mijn zoektocht naar een uitdagende afstudeeropdracht.”

Zinvol onderzoek

Naast de wens voor een lokaal bedrijf wilde Cas heel graag een afstudeeronderzoek doen dat zinvol was en echt bijdraagt aan het bedrijf. “Mijn taak was om te onderzoeken hoe we het herhaalaankoop percentage van klanten op onze webshop kunnen verhogen. Hierbij kreeg ik ook de taak om de oplossing hiervoor te ontwerpen en dus een prototype te ontwikkelen.” Cas is erg te spreken over de begeleiding die hij kreeg tijdens zijn afstudeerstage. “Ik heb ook vanaf dag één meteen het gevoel gehad dat ik bij het team hoorde, dat voelt meteen heel vertrouwd. Ze hebben mij vanaf de eerste dag veel vertrouwen gegeven en gaven gedurende mijn afstudeerperiode alle handvatten om mijn project zo goed mogelijk vorm te geven. Die vrijheid is als student heel fijn en geeft de ruimte om te experimenteren.”

Jong en ambiteus

Trading Toppers is een internationale e-commerce speler en totaalleverancier van professionele hair- & beauty producten en accessoires. Ze hebben particuliere webshops (B2C), maar zijn ook actief in de zakelijke markt (B2B). Met een jong en enthousiast team wordt elke dag gewerkt aan de ontwikkeling van Trading Toppers. Cas heeft het tijdens zijn afstuderen zo erg naar zijn zin dat hij er graag wilde blijven werken. “Zodra je met mensen uit deze organisatie in gesprek gaat merk je dat het een jong bedrijf is dat wil groeien. Doordat het team jong en ambitieus is zijn ze ook bereid nieuwe dingen uit te proberen. Dat vind ik persoonlijk een toegevoegde waarde. Als je werkt zoals het altijd al ging, ga je je nooit onderscheiden. Hierdoor krijg je als stagiair of junior-functie ook echt de kans en het vertrouwen om je creativiteit en kennis in te zetten. Ze zijn bereid je de handvatten te geven die je nodig hebt om je project uit te voeren en doen dat ook.”

Inmiddels heeft Cas zijn afstudeerproject afgerond en is nu werkzaam bij Trading Toppers. Nu is hij verantwoordelijk voor de campagne strategie en doelgroep- & marktonderzoek.

Bomvol ambitie

In gesprek met Cas komt zijn passie voor de regio Achterhoek goed naar voren. “Er wordt soms op neergekeken maar de Achterhoek is een regio bomvol ambitie. Ik zie dat mensen lef tonen, stappen zetten, durven proberen en investeren. Dit zie ik ook terug in het bedrijfsleven” aldus Cas. 

Cas van Tradingtoppers
Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Bas bouwt aan zijn toekomst bij WBC Bouwgroep

Maak kennis met Bas ten Hagen, een gedreven student en stagiair bij WBC Bouwgroep, een middelgroot bouwbedrijf uit Winterswijk, dat zich specialiseert in hoogwaardige bouwprojecten. Bas, 23 jaar, komt uit Eibergen en volgt de studie Bouwkunde aan het Saxion in Enschede. Naast zijn passie voor bouwen, is hij een echte sportfanaat die graag hardloopt en..

Lees meer

Hoe schrijf je een knallend stageverslag? Tips voor afstuderende studenten!

Hey daar, bijna-afgestudeerde topper! De tijd vliegt, hè? Net zat je nog vol spanning te wachten op die eerste stagedag, en nu is het einde van je stage in zicht. Het enige dat nog tussen jou en je diploma staat, is dat ene, kleine, superbelangrijke document: je stageverslag. Geen paniek! Wij van SmartHub Achterhoek hebben een paar..

Lees meer

Van afstudeer-match naar vaste baan bij Iconica

Dirk Lukassen komt uit het Achterhoekse Ulft. Hij volgde de opleiding HBO-ICT/Software Development aan de HAN. Al een aantal keer bezocht hij de Achterhoekse Talententuin en liep hij diverse stages in de regio. Dit beviel hem altijd goed. Dirk was er daarom van overtuigd dat hij zijn afstudeeropdracht ook bij een bedrijf in de regio..

Lees meer

Op weg naar een succesvolle stage. Hoe vind je de perfecte stageplek?

Of je nu een eerstejaars student bent die net begint aan zijn academische reis of een gevorderde student die klaar is om de professionele wereld te verkennen, het vinden van de juiste stageplek is een belangrijke stap in je carrière. Onze tips helpen je met het vinden van een geschikte stageplek. 1. Bepaal je doelen..

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!