Menu

Innomotion

Talent in beeld

Ontmoet Jermo Thuis!

7 september 2023

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over de producten. 

Jermo is 20 jaar oud en studeert Smart Industry aan het Graafschap College. Hij zit momenteel in zijn vierde jaar en volgt zijn afstudeerstage bij Innomotion. Naast zijn interesse in techniek, heeft Jermo ook een passie voor motorrijden. Hij geniet ervan om met zijn motor op avontuur te gaan en plant dit jaar al twee motortrips. Daarnaast is hij actief in de sportschool, houdt van uitgaan, feestjes en bezoekt elk jaar het Pinkpop-festival. Kortom, Jhermo is een jonge en energieke persoonlijkheid die volop van het leven geniet.

Smart Industry

Jermo koos voor de opleiding Smart Industry vanwege zijn fascinatie voor het laten werken van machines met behulp van een laptop. Via een mede student en een bezoek aan de Talententuin Achterhoek kwam hij terecht bij Innomotion voor zijn afstudeerstage. Hier werkt hij samen met een team van acht mensen en voelt zich snel op zijn gemak in deze dynamische omgeving. Met veel plezier verkent hij de mogelijkheden van de PACKML-methode (PACKML staat voor “Packaging Machine Language). Het is een gestandaardiseerde methode voor het programmeren en bedienen van verpakkingsmachines. In dit geval probeert Jermo de principes van PACKML toe te passen op de werking van de CNC-machine, wat kan leiden tot een gestroomlijnde en efficiënte bediening. Daarnaast helpt hij bij klantvragen en ondersteunt hij het team waar nodig. 

Met een team van gedreven technici die hun kennis en ervaring inzetten om passende oplossingen te bieden voor aandrijf- en besturingsvraagstukken, is Innomotion een bedrijf dat indruk maakt. De engineers bij Innomotion hebben solide expertise op het gebied van PLC-technologie, motion control en HMI-programmering. Bovendien stellen ze diverse tools ter beschikking om het gebruik van hun producten te vergemakkelijken. Op hun website zijn handige software en voorbeeldprogramma’s te vinden.

We bedanken Jermo en Innomotion voor het leuke gesprek! 

Ook benieuwd naar Innomotion, klik dan even hier. 

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Ontmoet Jermo Thuis!

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over..

Lees meer

BonsenReuling: Vol expertise en energie

In de wereld van accountancy zijn kantoren van verschillende groottes te vinden. BonsenReuling is een middelgroot kantoor met 170 collega’s verspreid over 5 locaties: Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Deventer en Elst. Het bedrijf is daarnaast ook een ook actief SmartHub-lid van het allereerste eerste uur. We spraken met Jolein (25), een gedreven en enthousiaste jonge professional..

Lees meer

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros Thomas Ros is stagiair bij DLA ICT, een ICT-bedrijf met een allround aanbod op ICT gebied, van engineering tot software en consultancy. Vanuit Graafschap College deed Thomas mee aan de vakwedstrijden ICT-beheerder van Worldskills Netherlands 22/23 en behaalde hier de 3e plek!  DLA ICT hecht veel waarde aan de..

Lees meer

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft..

Lees meer

Het is altijd feest bij Kaemingk!

Talent in Beeld: Margot Pardijs over haar sprankelende stage bij Kaemingk. In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Margot Pardijs (22), een vierdejaars student Human Resource Management aan Saxion Deventer. Ze loopt momenteel stage bij Kaemingk. Een internationale leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Kaemingk..

Lees meer

Lieke en Roan delen hun ervaringen bij Reiger Suspension

Het is altijd interessant om te horen hoe mensen bij een bepaald bedrijf of organisatie terecht zijn gekomen en wat hun ervaringen daar zijn. Deze keer nemen we een “kijkje” bij Reiger Suspension in Hengelo (GLD) en delen wij de ervaringen van Lieke Rauwerda (23) – HR-stagiair en van Roan Beerten (25) – CAD-CAM programmeur. Eerst..

Lees meer

Binnenkijken bij: Eeftink-Rensing

In onze rubriek ‘Bedrijf in beeld’ zoomen we in op onze SmartHub-leden. We vertellen over de organisatie en over mooie ervaringen en carrièrekansen die studenten en starters hier hebben. Bij Eeftink-Rensing is het motto: ‘Niets is onmogelijk, staal is onze taal’. Dat maakte ons nieuwsgierig en dus gingen we eens kijken bij het Lichtenvoordse bedrijf dat..

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!