Menu

Innomotion

Talent in beeld

Ontmoet Jermo Thuis!

7 september 2023

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over de producten. 

Jermo is 20 jaar oud en studeert Smart Industry aan het Graafschap College. Hij zit momenteel in zijn vierde jaar en volgt zijn afstudeerstage bij Innomotion. Naast zijn interesse in techniek, heeft Jermo ook een passie voor motorrijden. Hij geniet ervan om met zijn motor op avontuur te gaan en plant dit jaar al twee motortrips. Daarnaast is hij actief in de sportschool, houdt van uitgaan, feestjes en bezoekt elk jaar het Pinkpop-festival. Kortom, Jhermo is een jonge en energieke persoonlijkheid die volop van het leven geniet.

Smart Industry

Jermo koos voor de opleiding Smart Industry vanwege zijn fascinatie voor het laten werken van machines met behulp van een laptop. Via een mede student en een bezoek aan de Talententuin Achterhoek kwam hij terecht bij Innomotion voor zijn afstudeerstage. Hier werkt hij samen met een team van acht mensen en voelt zich snel op zijn gemak in deze dynamische omgeving. Met veel plezier verkent hij de mogelijkheden van de PACKML-methode (PACKML staat voor “Packaging Machine Language). Het is een gestandaardiseerde methode voor het programmeren en bedienen van verpakkingsmachines. In dit geval probeert Jermo de principes van PACKML toe te passen op de werking van de CNC-machine, wat kan leiden tot een gestroomlijnde en efficiënte bediening. Daarnaast helpt hij bij klantvragen en ondersteunt hij het team waar nodig. 

Met een team van gedreven technici die hun kennis en ervaring inzetten om passende oplossingen te bieden voor aandrijf- en besturingsvraagstukken, is Innomotion een bedrijf dat indruk maakt. De engineers bij Innomotion hebben solide expertise op het gebied van PLC-technologie, motion control en HMI-programmering. Bovendien stellen ze diverse tools ter beschikking om het gebruik van hun producten te vergemakkelijken. Op hun website zijn handige software en voorbeeldprogramma’s te vinden.

We bedanken Jermo en Innomotion voor het leuke gesprek! 

Ook benieuwd naar Innomotion, klik dan even hier. 

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..

Lees meer

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht...

Lees meer

10 tips voor een goede start van je (afstudeer)stage

Je stage is een belangrijke eerste stap in je carrière. Eindelijk kun je de opgedane kennis in de praktijk gaan brengen en waardevolle ervaring gaan opdoen. Met de juiste voorbereiding maak jij een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan deze nieuwe uitdaging begint, hebben wij 10 tips voor je.

Lees meer

Luuk Hebinck over zijn onderzoekstage bij Nijhuis Saur Industries

Luuk Hebinck (24) komt uit een klein Achterhoeks dorp en vond een stage die perfect aansluit bij zijn interesses. Gewoon in de Achterhoek! “Mijn stage bij Nijhuis Saur Industries is interessant en uitdagend. Er gebeurt van alles en ik leer ontzettend veel.” Watertechnologie Na een studie Chemische Technologie aan het Saxion in Enschede volgt Luuk..

Lees meer

Lotte Aartsen vond haar stage bij Pentair via SmartHub Achterhoek

Lotte zocht een stage via SmartHub en werd meteen enthousiast door de opdracht bij Pentair. Ze leerde de organisatie letterlijk en figuurlijk snel kennen, door haar brede stageopdracht. Ze bracht het hele facilitaire proces in kaart en kwam met een mooi advies. “Voor elke facilitaire dienst is iemand anders verantwoordelijk. Het was mijn taak om..

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!