Meer overInnomotion

Omschrijving

De officiële vertegenwoordiging van Delta Electronics in de BeNeLux. 

Innomotion Drive Systems B.V. is een totaal leverancier op het gebied van elektrische aandrijftechniek en besturingstechniek. Met als basis de producten van Delta Electronics, die zich onderscheiden in kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met deze producten biedt Innomotion Drive Systems B.V. (IDS) totaaloplossingen voor de machinebouw, automatiseringstechniek en procesautomatisering.

Het IDS team bestaat uit toegewijde technici, die met hun expertise en applicatie kennis een volwaardige gesprekspartner zijn, om samen met u tot een juiste oplossing te komen voor uw aandrijf of besturingsvraagstukken.

Onze software engineers hebben een gedegen kennis van PLC techniek, motion control en HMI programmering. Via onze website bieden we diverse tools die, voor u als klant, het toepassen van onze producten erg vergemakkelijken. Neem eens een kijkje op onze download site voor onze vrij verkrijgbare software en voorbeeld programma's.

Innomotion Drive Systems B.V. werkt samen met diverse machinebouwers en systeemhuizen in Nederland, België en Duitsland. Vaak zijn dit klanten die niet zoeken naar de geijkte (dure) oplossingen van de gerenommeerde merken. Wij proberen samen een oplossing te vinden, die passend is voor de applicatie, maar ook qua investering aansluit bij de wensen van de klant.