Menu

Bedrijfspagina

Innomotion

Innomotion

We got the drive! Wij zijn Innomotion en hebben de drive om elk project weer in beweging te zetten. Elk project, elke machine of elke automatisering kent zijn eigen uitdaging. Het moment waarop er geen oplossing meer mogelijk lijkt, het moment waarop kennis ontbreekt, is zeker het moment waarop Innomotion wordt gebeld. Wij beschikken over de juiste drive en bewegen hemel en aarde voor motion in elke machine. Of de klant nu een specifiek product zoekt, een repeterende vraag of softwarevraagstuk heeft, of het echt niet meer weet; voor elke uitdaging beschikken wij over de juiste kennis.

Valutaweg 8
7051 EA Varsseveld
0315257267info@innomotion.eu+31315257267

We got the drive! Innomotion beschikt over een team gedreven technici, die met hun kennis en ervaring passende oplossingen uitwerken op het gebied van aandrijf- en besturingsvraagstukken. Daarnaast dragen wij deze kennis graag over aan klanten en collega's.

Kennispartner! Naast het leveren van de producten op het gebied van industriƫle automatisering, beschikken wij over een grote bak aan kennis. Zowel over onze eigen producten, als over de combinatie van onze producten met ander systemen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een goede oplossing krijgen, waar zowel de klant als wij achter staan.

Persoonlijk! Om een project of aanvraag tot een succes te maken van a tot z, vinden wij persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Een goed advies is natuurlijk van belang, maar ook de interesse in de persoon of het gebruik van humor mag zeker niet ontbreken.

Happiness! Jij, als collega, moet met veel plezier naar ons bedrijf komen. Werkgeluk heeft een hoge prioriteit. Wij horen graag je inbreng in verbeteringen in ons bedrijf, maar natuurlijk ook wat jij in het weekend gaat doen of waar je op vakantie bent geweest.

Je bent vrij om tussendoor of tijdens diverse koffiemomenten iets te delen, dit mag natuurlijk ook tijdens onze tweewekelijkse vrimibo.

Jong talent! Wij vinden het leuk om met jong talent aan de slag te gaan en dragen onze kennis graag over. Wil je iets in de verkoop, techniek of gewoon eens komen kijken, neem dan gerust contact met ons op.

Openstaande vacatures Innomotion