Menu

Talent in beeld

Luuk Hebinck

Luuk Hebinck over zijn onderzoekstage bij Nijhuis Saur Industries

19 december 2023

Luuk Hebinck (24) komt uit een klein Achterhoeks dorp en vond een stage die perfect aansluit bij zijn interesses. Gewoon in de Achterhoek! “Mijn stage bij Nijhuis Saur Industries is interessant en uitdagend. Er gebeurt van alles en ik leer ontzettend veel.”

Watertechnologie

Na een studie Chemische Technologie aan het Saxion in Enschede volgt Luuk nu een master Biobased Sciences aan de Wageningen University & Research. Binnen deze studies heeft hij een aantal vakken gevolgd die gerelateerd zijn aan watertechnologie. “Dit vind ik leuk en erg interessant en daarom ben ik op zoek gegaan naar een stage binnen deze sector. Nijhuis Saur Industries is dan niet te missen! Ik stuurde een open sollicitatie en binnen een week was er een kennismaking gesprek gepland.”

Het onderzoeksproject

Luuk werkt aan een onderzoeksproject over het terugwinnen van stikstof uit afvalwater door middel van elektrodialyse. Het is de bedoeling om van de teruggewonnen stikstof uiteindelijk het zout ammoniumbicarbonaat te maken. Dit zout is een stikstofgrondstof dat bijvoorbeeld kan worden gebruikt als groene meststof. “Nijhuis Saur Industries heeft elk jaar stagiairs op verschillende afdelingen en vraagt echt een mate van zelfstandigheid van je. Als stagiair ben je zélf verantwoordelijk voor het proces. Hierdoor kijk je kritisch naar je werk. Dit is ook iets wat later op de werkvloer van je verwacht wordt.”

Groot en internationaal bedrijf

Nijhuis Saur Industries is een groot bedrijf dat wereldwijd opereert. Multidisciplinaire teams ontwikkelen, ontwerpen, produceren en implementeren slimme en baanbrekende oplossingen op basis van hun uitgebreide portfolio zoals mobiele waterbehandelings- en financieringsoplossingen. “Door alle verschillende afdelingen kan ik me goed oriënteren op de verschillende functies die na mijn studie mogelijk zijn. En naast de professionele werkomgeving is het bovendien ook altijd gezellig!”

Over Nijhuis Saur Industries

Nijhuis Saur Industries levert wereldwijd oplossingen voor duurzaam en veerkrachtig watergebruik, energie- en grondstoffenterugwinning voor verschillende soorten industrieën. Ze leveren de meest complexe industriële oplossingen voor het verduurzamen van water en advies om waterbronnen te beheren en te beschermen.

Wil jij ook zo’n toffe stage? Bekijk hier de vacatures van Nijhuis Saur Industries of kijk op smarthub.nl.

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..

Lees meer

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht...

Lees meer

10 tips voor een goede start van je (afstudeer)stage

Je stage is een belangrijke eerste stap in je carrière. Eindelijk kun je de opgedane kennis in de praktijk gaan brengen en waardevolle ervaring gaan opdoen. Met de juiste voorbereiding maak jij een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan deze nieuwe uitdaging begint, hebben wij 10 tips voor je.

Lees meer

Luuk Hebinck over zijn onderzoekstage bij Nijhuis Saur Industries

Luuk Hebinck (24) komt uit een klein Achterhoeks dorp en vond een stage die perfect aansluit bij zijn interesses. Gewoon in de Achterhoek! “Mijn stage bij Nijhuis Saur Industries is interessant en uitdagend. Er gebeurt van alles en ik leer ontzettend veel.” Watertechnologie Na een studie Chemische Technologie aan het Saxion in Enschede volgt Luuk..

Lees meer

Lotte Aartsen vond haar stage bij Pentair via SmartHub Achterhoek

Lotte zocht een stage via SmartHub en werd meteen enthousiast door de opdracht bij Pentair. Ze leerde de organisatie letterlijk en figuurlijk snel kennen, door haar brede stageopdracht. Ze bracht het hele facilitaire proces in kaart en kwam met een mooi advies. “Voor elke facilitaire dienst is iemand anders verantwoordelijk. Het was mijn taak om..

Lees meer

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!
Neem contact op

Studeer af in de Achterhoek

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!