Menu

Bedrijfspagina

Nijhuis Water Technology

Nijhuis Water Technology

Join our #missionwater to close the waterloop.

Innovatieweg 4
7007 CD Doetinchem
0314 749 000careers.nl@nijhuisindustries.com+31629276396

WAT DOEN WIJ?

Nijhuis Saur Industries levert wereldwijd oplossingen voor duurzaam en veerkrachtig watergebruik, energie- en grondstoffenterugwinning voor verschillende soorten industrieën. Wij zijn onderdeel van de Saur Group (Frankrijk) en verantwoordelijk voor het complete Industrial Water Solutions division product portfolio. Wij leveren de meest complexe industriële oplossingen voor het verduurzamen van water en advies om water bronnen te beheren en te beschermen. Onze missie is #MissionWater.

Onze Water Champions dragen hun steentje bij voor een betere wereld. Wanneer zet jij jouw talent in?

Met onze unieke Customer for Life-aanpak helpen we industrieën, utiliteiten en steden om te voldoen aan ‘reduce, reuse and recover’. Daarmee dragen we bij aan de klimaattransitie, de circulaire economie en creëren we een veiligere wereld voor toekomstige generaties.

Het combineren van de behoeften van industriële installaties en beschermen van onze planeet

Ontstaan in 1904 in Oost-Nederland, leveren wij hedendaags innovatieve technologieën, engineering- en adviesdiensten, mobiele wateroplossingen, EPC projectuitvoering en O&M services. Wij bieden een uitgebreid portfolio van industriële wateroplossingen, waaronder in-house technologieën, oplossingen en systemen en geïntegreerde oplossingen van Econvert, Unidro, Nortech, Riventa, PWNT, Byosis en Sodai in het ontwerp.

Hoe we te werk gaan

Onze multidisciplinaire teams ontwikkelen, ontwerpen, produceren en implementeren slimme en baanbrekende oplossingen op basis van ons uitgebreide portfolio zoals mobiele waterbehandelings- en financieringsoplossingen. Ons doel is onze klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te reduceren, productiviteit en energie-efficiëntie te combineren, kwaliteit en gezondheid en veiligheid te verbeteren en tegelijkertijd de TCO te verlagen.

Wereldwijd actief

Nijhuis Saur Industries opereert wereldwijd en bedient meer dan 4.000 referenties vanuit haar Regional Centers of Excellence in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Dubai, Saudi-Arabië, Egypte, Polen, Singapore, Verenigde Staten & Latijns-Amerika.

Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Doetinchem, geaccrediteerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834-2, en ISO 45001 en fungeert als Global Center of Excellence met R&D, design, engineering, productie (mobile water en geïntegreerde systemen), monitoring en service mogelijkheden allemaal gecentreerd rond één hub.

Openstaande vacatures Nijhuis Water Technology