Meer overNijhuis Saur Industries

Omschrijving

Nijhuis Saur Industries levert werelwijd solide en adaptieve oplossingen voor duurzaam en veerkrachtig watergebruik, energie- en grondstoffenterugwinning voor de ‘Light and Heavy Industries’, waterschappen en drinkwaterbedrijven, gemeenten en commerciële gebouwen. Wij zijn onderdeel van de Saur Group en verantwoordelijk voor het complete Industrial Water Solutions division product portfolio. Wij leveren industriële oplossingen en advies om water bronnen te beheren en te beschermen. Onze missie is #MissionWater.

Met onze unieke Customer for Life-aanpak helpen we industrieën, utiliteiten en steden om te voldoen aan ‘reduce, reuse and recover’. Daarmee dragen we bij aan de klimaattransitie, de circulaire economie en creëren we een veiligere wereld voor toekomstige generaties.

Het combineren van de behoeften van industriële installaties en beschermen van onze planeet

Ontstaan in 1904 in Oost-Nederland, leveren wij hedendaags innovatieve technologieën, engineering- en adviesdiensten, mobiele wateroplossingen, EPC projectuitvoering en O&M services. Wij bieden een uitgebreid portfolio van industriële wateroplossingen, waaronder in-house technologieën, oplossingen en systemen en geïntegreerde oplossingen van Econvert, Unidro, Nortech, Riventa, PWNT, Byosis en Sodai in het ontwerp.

Hoe we te werk gaan

Onze multidisciplinaire teams ontwikkelen, ontwerpen, produceren en implementeren slimme en baanbrekende oplossingen op basis van ons uitgebreide portfolio zoals mobiele waterbehandelings- en financieringsoplossingen. Ons doel is onze klanten te helpen hun ecologische voetafdruk te reduceren, productiviteit en energie-efficiëntie te combineren, kwaliteit en gezondheid en veiligheid te verbeteren en tegelijkertijd de TCO te verlagen.

Wereldwijd actief

Nijhuis Saur Industries opereert wereldwijd en bedient meer dan 4.000 referenties vanuit haar Regional Centers of Excellence in Nederland, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal, Dubai, Saudi-Arabië, Egypte, Polen, Rusland, Singapore, Verenigde Staten & Latijns-Amerika. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland, Doetinchem, geaccrediteerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 3834-2, en ISO 45001 en fungeert als Global Center of Excellence met R&D, design, engineering, productie (mobile water en geïntegreerde systemen), monitoring en service mogelijkheden allemaal gecentreerd rond één hub.