Menu

Bijbaan als assistent accountant voor tweedejaars student Julian

26 september 2022

Voor Julian geen standaard bijbaan naast zijn studie. Bij BonsenReuling Accountants & Adviseurs mag hij als tweedejaars student Accountancy al aan de slag als beginnend assistent accountant.

Julian ten Have is 20 jaar oud en komt uit Lichtenvoorde. Hij zit in het tweede jaar van de studie Accountancy op het Saxion in Enschede. Hij zocht een bijbaan waarin hij iets uit zijn studie kon toepassen: “Het leek me slim om praktijkervaring op te doen van wat ik op school heb geleerd.” Via een familielid hoorde hij over BonsenReuling en besloot contact op te nemen. BonsenReuling is een middelgroot accountants- en advieskantoor met ongeveer 160 medewerkers en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst, Doetinchem en Deventer. Het kantoor levert diensten zoals accountancy, belastingadvies, juridisch advies en salarisadministratie.

Na een paar goede gesprekken mocht hij aan de slag als beginnend assistent accountant op het kantoor in Eibergen. “De kennis die ik heb opgedaan in het eerste schooljaar kan ik nu in de praktijk toepassen. Ook voor mijn studie is het fijn. Ik merk dat ik de stof nu sneller begrijp.”

Volop kansen voor jong talent
Julian is niet de enige student bij BonsenReuling. Jaarlijks biedt het bedrijf plaats aan meerdere stagiairs en afstudeerders. “Ik merk dat het bedrijf het belangrijk vindt om jong talent kansen te geven. Ik werd goed ontvangen en mocht zelf aangeven waar mijn interesses liggen. Ik werd direct als volwaardig werknemer gezien en er wordt echt naar mijn wensen en ideeën geluisterd.”

BonsenReuling is een van de SmartHub-leden van het eerste uur. Samen met zo’n 200 andere Achterhoekse werkgevers dragen ze uit dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor stagiaires en afstudeerders. Kijk eens op smarthub.nl en je vindt zeer veel uiteenlopende vacatures voor jong talent!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Van afstudeer-match naar vaste baan bij Iconica

Dirk Lukassen komt uit het Achterhoekse Ulft. Hij volgde de opleiding HBO-ICT/Software Development aan de HAN. Al een aantal keer bezocht hij de Achterhoekse Talententuin en liep hij diverse stages in de regio. Dit beviel hem altijd goed. Dirk was er daarom van overtuigd dat hij zijn afstudeeropdracht ook bij een bedrijf in de regio..

Lees meer

Op weg naar een succesvolle stage. Hoe vind je de perfecte stageplek?

Of je nu een eerstejaars student bent die net begint aan zijn academische reis of een gevorderde student die klaar is om de professionele wereld te verkennen, het vinden van de juiste stageplek is een belangrijke stap in je carrière. Onze tips helpen je met het vinden van een geschikte stageplek. 1. Bepaal je doelen..

Lees meer

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..

Lees meer

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht...

Lees meer

10 tips voor een goede start van je (afstudeer)stage

Je stage is een belangrijke eerste stap in je carrière. Eindelijk kun je de opgedane kennis in de praktijk gaan brengen en waardevolle ervaring gaan opdoen. Met de juiste voorbereiding maak jij een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan deze nieuwe uitdaging begint, hebben wij 10 tips voor je.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!