Menu

Bijbaan als assistent accountant voor tweedejaars student Julian

26 september 2022

Voor Julian geen standaard bijbaan naast zijn studie. Bij BonsenReuling Accountants & Adviseurs mag hij als tweedejaars student Accountancy al aan de slag als beginnend assistent accountant.

Julian ten Have is 20 jaar oud en komt uit Lichtenvoorde. Hij zit in het tweede jaar van de studie Accountancy op het Saxion in Enschede. Hij zocht een bijbaan waarin hij iets uit zijn studie kon toepassen: “Het leek me slim om praktijkervaring op te doen van wat ik op school heb geleerd.” Via een familielid hoorde hij over BonsenReuling en besloot contact op te nemen. BonsenReuling is een middelgroot accountants- en advieskantoor met ongeveer 160 medewerkers en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst, Doetinchem en Deventer. Het kantoor levert diensten zoals accountancy, belastingadvies, juridisch advies en salarisadministratie.

Na een paar goede gesprekken mocht hij aan de slag als beginnend assistent accountant op het kantoor in Eibergen. “De kennis die ik heb opgedaan in het eerste schooljaar kan ik nu in de praktijk toepassen. Ook voor mijn studie is het fijn. Ik merk dat ik de stof nu sneller begrijp.”

Volop kansen voor jong talent
Julian is niet de enige student bij BonsenReuling. Jaarlijks biedt het bedrijf plaats aan meerdere stagiairs en afstudeerders. “Ik merk dat het bedrijf het belangrijk vindt om jong talent kansen te geven. Ik werd goed ontvangen en mocht zelf aangeven waar mijn interesses liggen. Ik werd direct als volwaardig werknemer gezien en er wordt echt naar mijn wensen en ideeën geluisterd.”

BonsenReuling is een van de SmartHub-leden van het eerste uur. Samen met zo’n 200 andere Achterhoekse werkgevers dragen ze uit dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor stagiaires en afstudeerders. Kijk eens op smarthub.nl en je vindt zeer veel uiteenlopende vacatures voor jong talent!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Lotte Aartsen vond haar stage bij Pentair via SmartHub Achterhoek

Lotte zocht een stage via SmartHub en werd meteen enthousiast door de opdracht bij Pentair. Ze leerde de organisatie letterlijk en figuurlijk snel kennen, door haar brede stageopdracht. Ze bracht het hele facilitaire proces in kaart en kwam met een mooi advies. “Voor elke facilitaire dienst is iemand anders verantwoordelijk. Het was mijn taak om..

Lees meer

Ontmoet Jermo Thuis!

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over..

Lees meer

BonsenReuling: Vol expertise en energie

In de wereld van accountancy zijn kantoren van verschillende groottes te vinden. BonsenReuling is een middelgroot kantoor met 170 collega’s verspreid over 5 locaties: Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Deventer en Elst. Het bedrijf is daarnaast ook een ook actief SmartHub-lid van het allereerste eerste uur. We spraken met Jolein (25), een gedreven en enthousiaste jonge professional..

Lees meer

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros Thomas Ros is stagiair bij DLA ICT, een ICT-bedrijf met een allround aanbod op ICT gebied, van engineering tot software en consultancy. Vanuit Graafschap College deed Thomas mee aan de vakwedstrijden ICT-beheerder van Worldskills Netherlands 22/23 en behaalde hier de 3e plek!  DLA ICT hecht veel waarde aan de..

Lees meer

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft..

Lees meer

Het is altijd feest bij Kaemingk!

Talent in Beeld: Margot Pardijs over haar sprankelende stage bij Kaemingk. In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Margot Pardijs (22), een vierdejaars student Human Resource Management aan Saxion Deventer. Ze loopt momenteel stage bij Kaemingk. Een internationale leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Kaemingk..

Lees meer

Lieke en Roan delen hun ervaringen bij Reiger Suspension

Het is altijd interessant om te horen hoe mensen bij een bepaald bedrijf of organisatie terecht zijn gekomen en wat hun ervaringen daar zijn. Deze keer nemen we een “kijkje” bij Reiger Suspension in Hengelo (GLD) en delen wij de ervaringen van Lieke Rauwerda (23) – HR-stagiair en van Roan Beerten (25) – CAD-CAM programmeur. Eerst..

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!