Menu

Bijbaan als assistent accountant voor tweedejaars student Julian

26 september 2022

Voor Julian geen standaard bijbaan naast zijn studie. Bij BonsenReuling Accountants & Adviseurs mag hij als tweedejaars student Accountancy al aan de slag als beginnend assistent accountant.

Julian ten Have is 20 jaar oud en komt uit Lichtenvoorde. Hij zit in het tweede jaar van de studie Accountancy op het Saxion in Enschede. Hij zocht een bijbaan waarin hij iets uit zijn studie kon toepassen: “Het leek me slim om praktijkervaring op te doen van wat ik op school heb geleerd.” Via een familielid hoorde hij over BonsenReuling en besloot contact op te nemen. BonsenReuling is een middelgroot accountants- en advieskantoor met ongeveer 160 medewerkers en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst, Doetinchem en Deventer. Het kantoor levert diensten zoals accountancy, belastingadvies, juridisch advies en salarisadministratie.

Na een paar goede gesprekken mocht hij aan de slag als beginnend assistent accountant op het kantoor in Eibergen. “De kennis die ik heb opgedaan in het eerste schooljaar kan ik nu in de praktijk toepassen. Ook voor mijn studie is het fijn. Ik merk dat ik de stof nu sneller begrijp.”

Volop kansen voor jong talent
Julian is niet de enige student bij BonsenReuling. Jaarlijks biedt het bedrijf plaats aan meerdere stagiairs en afstudeerders. “Ik merk dat het bedrijf het belangrijk vindt om jong talent kansen te geven. Ik werd goed ontvangen en mocht zelf aangeven waar mijn interesses liggen. Ik werd direct als volwaardig werknemer gezien en er wordt echt naar mijn wensen en ideeën geluisterd.”

BonsenReuling is een van de SmartHub-leden van het eerste uur. Samen met zo’n 200 andere Achterhoekse werkgevers dragen ze uit dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor stagiaires en afstudeerders. Kijk eens op smarthub.nl en je vindt zeer veel uiteenlopende vacatures voor jong talent!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

SmartHub on tour

SmartHub ontving een groep enthousiaste studenten van de Radboud universiteit en lieten hen kennismaken met twee gave SmartHub bedrijven. Wie weet vinden ze hier hun toekomstige masterstage of startersfunctie.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!