Menu

Bedrijfspagina

BonsenReuling

BonsenReuling

Met ruim 160 werknemers zijn wij een middelgroot ondernemersadvies-kantoor. Dat maakt ons een specialist in vele branches. Van accountancy tot audit en van pensioenadvies tot subsidiecontrole… bij BonsenReuling zijn we allround adviseur.

Van der Meer de Walcherenstraat 2a
7131 EN Lichtenvoorde
0544 - 39 33 33j.van.leeuwen@bonsenreuling.nl+31689971511

Hoe meer je ziet. Hoe meer je kunt. Daarom is BonsenReuling op alle punten scherp. We kijken naar je hoogtepunten maar hebben net zo goed oog voor alles daaromheen. Niet altijd leuk, wel zo verstandig. Want hoe scherper het totaalbeeld, des te meer we voor jouw toekomst kunnen betekenen. Wij brengen je de rust en het overzicht om meer te kunnen zien.

Van salarisverwerking tot audit en samenstelpraktijk. Van fiscale en juridische tot internationale uitdagingen. Wij pakken het samen met je op en houden je scherp. Tegelijkertijd moedigen we je aan om in beweging te blijven. Blijf kiezen voor gezonde groeikansen. Blijf uitstippelen welke route het beste bij jóuw ondernemerschap past. Onze accountants en adviseurs dragen bij aan de impact die jij in je hebt. Samen met jou houden we een brede blik, terwijl we gaan voor waar jouw focus ligt.

Gericht op jouw toekomst!

Ruim 160 toffe collega's om mee samen te werken! Dat wil jij toch ook? Met vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst, Doetinchem en Deventer is BonsenReuling een middelgroot ondernemersadvieskantoor. Samen voorzien wij onze cliënten van het állerbeste advies op het gebied van verschillende dienstverleningen, zoals: accountancy, belastingadvies, juridisch advies en salarisadministratie.

Binnen de cultuur van BonsenReuling staat kwalitatief hoogwaardige dienstverlening centraal. Dit wordt gekenmerkt door de hoge vaktechnische kwaliteit, innovativiteit en grote betrokkenheid bij de klant en de regio waar onze kantoren gevestigd zijn. Met de kwaliteit van onze dienstverlening, verschillende niches en hoge mate van betrokkenheid creëren wij toegevoegde waarde voor onze klanten. Met ruim 160 enthousiaste professionals zijn wij groot genoeg om alle expertise in huis te hebben en klein genoeg om persoonlijk en betrokken te zijn. Onze collega's hebben passie voor het vak en hart voor de zaak, dit zien we terug in de lange dienstverbanden. De lijnen zijn kort, de collega's werken nauw met elkaar samen. Kennis wordt fanatiek gedeeld, zodat iedereen op de hoogte is van de laatste trends, ontwikkelingen en het dienstenpakket. De sfeer onderling is informeel, collegiaal en er heerst een no-nonsense mentaliteit.

Voor onze vestigingen zijn wij voortdurend op zoek naar collega's die bereid zijn te werken aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en een flinke dosis ondernemerschap meebrengen. Daarin vinden wij het belangrijk dat je gedreven, integer, betrokken, nauwkeurig en collegiaal bent en beschikt over een professionele instelling en een no-nonsense mentaliteit.

Bij BonsenReuling vervullen wij geen vacatures, maar starten wij carrières.

Wij bieden daarvoor de bouwstenen:
- Uitdagende functies waarin eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid worden geboden.
- Faciliteiten voor verdere scholing en training.
- Faciliteiten voor het bijhouden van trends, ontwikkelingen en vakkennis.
- Carrièrebegeleiding en doorgroeimogelijkheden.
- Coaching on the job.
- Goede balans tussen werk en privé.

Benieuwd of jouw carrièrekansen bij BonsenReuling liggen? Kijk dan op www.werkenbijbonsenreuling.nl of neem contact op met Jolein van Leeuwen, T: 0544 – 393 33 / T: 06 – 43 52 10 02, E: j.van.leeuwen@bonsenreuling.nl

Openstaande vacatures BonsenReuling