Menu

Waar kan ik stage lopen?

19 augustus 2021

Ben jij je aan het oriënteren voor je stage voor het komende jaar en vraag je je af: waar kan ik stage lopen? Dan ben je bij SmartHub aan het juiste adres. Bij ons vind je toffe vacatures bij meer dan 180 aangesloten Achterhoekse bedrijven. Start hier je zoektocht naar de stage die perfect bij je past!

De plek waar jij het beste stage kunt lopen is allereerst natuurlijk afhankelijk van de studie die je volgt. Daarnaast moet je stageplek in elk geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • het bedrijf moet jou een goede en veilige werkplek kunnen bieden;
  • het bedrijf moet jou een praktijkbegeleider bieden die jou kan opleiden en coachen, en die de eisen van je opleiding kent;
  • het bedrijf moet bereid zijn om samen te werken met jouw school.

Loop je stage bij één van de bedrijven die is aangesloten bij SmartHub, dan zit het wat betreft bovenstaande eisen zeker goed.

SmartHub: schakel tussen jong talent en Achterhoekse bedrijven

Het doel van SmartHub is om de Achterhoek te promoten onder studerende jongeren in heel Nederland. Wij laten zien dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. Niet voor niets noemen wij de Achterhoek dé stage- en afstudeerregio van Nederland!

Meer dan 180 aangesloten Achterhoekse werkgevers

De partners die bij SmartHub zijn aangesloten zijn stuk voor stuk enthousiaste werkgevers die hun deuren graag openen voor jong talent. Ze hebben veel vacatures voor (afstudeer)stages van goede kwaliteit. Een warm welkom, goede persoonlijke begeleiding én volop kansen voor je verdere ontwikkeling zijn voor deze bedrijven vanzelfsprekend.

Waar kan ik stage lopen? Check meteen de openstaande vacatures

Benieuwd naar de huidige stagevacatures in de Achterhoek? Bekijk dan onze vacaturepagina. Via de filters aan de linkerkant stel je eenvoudig jouw zoekopdracht samen.

Veel succes!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

SmartHub on tour

SmartHub ontving een groep enthousiaste studenten van de Radboud universiteit en lieten hen kennismaken met twee gave SmartHub bedrijven. Wie weet vinden ze hier hun toekomstige masterstage of startersfunctie.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!