Menu

Waar kan ik stage lopen?

19 augustus 2021

Ben jij je aan het oriënteren voor je stage voor het komende jaar en vraag je je af: waar kan ik stage lopen? Dan ben je bij SmartHub aan het juiste adres. Bij ons vind je toffe vacatures bij meer dan 180 aangesloten Achterhoekse bedrijven. Start hier je zoektocht naar de stage die perfect bij je past!

De plek waar jij het beste stage kunt lopen is allereerst natuurlijk afhankelijk van de studie die je volgt. Daarnaast moet je stageplek in elk geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • het bedrijf moet jou een goede en veilige werkplek kunnen bieden;
  • het bedrijf moet jou een praktijkbegeleider bieden die jou kan opleiden en coachen, en die de eisen van je opleiding kent;
  • het bedrijf moet bereid zijn om samen te werken met jouw school.

Loop je stage bij één van de bedrijven die is aangesloten bij SmartHub, dan zit het wat betreft bovenstaande eisen zeker goed.

SmartHub: schakel tussen jong talent en Achterhoekse bedrijven

Het doel van SmartHub is om de Achterhoek te promoten onder studerende jongeren in heel Nederland. Wij laten zien dat de Achterhoek veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. Niet voor niets noemen wij de Achterhoek dé stage- en afstudeerregio van Nederland!

Meer dan 180 aangesloten Achterhoekse werkgevers

De partners die bij SmartHub zijn aangesloten zijn stuk voor stuk enthousiaste werkgevers die hun deuren graag openen voor jong talent. Ze hebben veel vacatures voor (afstudeer)stages van goede kwaliteit. Een warm welkom, goede persoonlijke begeleiding én volop kansen voor je verdere ontwikkeling zijn voor deze bedrijven vanzelfsprekend.

Waar kan ik stage lopen? Check meteen de openstaande vacatures

Benieuwd naar de huidige stagevacatures in de Achterhoek? Bekijk dan onze vacaturepagina. Via de filters aan de linkerkant stel je eenvoudig jouw zoekopdracht samen.

Veel succes!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Hoe schrijf je een knallend stageverslag? Tips voor afstuderende studenten!

Hey daar, bijna-afgestudeerde topper! De tijd vliegt, hè? Net zat je nog vol spanning te wachten op die eerste stagedag, en nu is het einde van je stage in zicht. Het enige dat nog tussen jou en je diploma staat, is dat ene, kleine, superbelangrijke document: je stageverslag. Geen paniek! Wij van SmartHub Achterhoek hebben een paar..

Lees meer

Van afstudeer-match naar vaste baan bij Iconica

Dirk Lukassen komt uit het Achterhoekse Ulft. Hij volgde de opleiding HBO-ICT/Software Development aan de HAN. Al een aantal keer bezocht hij de Achterhoekse Talententuin en liep hij diverse stages in de regio. Dit beviel hem altijd goed. Dirk was er daarom van overtuigd dat hij zijn afstudeeropdracht ook bij een bedrijf in de regio..

Lees meer

Op weg naar een succesvolle stage. Hoe vind je de perfecte stageplek?

Of je nu een eerstejaars student bent die net begint aan zijn academische reis of een gevorderde student die klaar is om de professionele wereld te verkennen, het vinden van de juiste stageplek is een belangrijke stap in je carrière. Onze tips helpen je met het vinden van een geschikte stageplek. 1. Bepaal je doelen..

Lees meer

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..

Lees meer

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht...

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!