Menu

Nieuw SmartHub-lid wint ‘Oscar van Nederlandse bedrijfsleven’

26 november 2020

Von Gahlen werd gisteren winnaar van de prestigieuze Koning Willem I prijs 2020 in de categorie MKB, uitgereikt door Koningin Maxima. Deze prijs en het bijbehorende podium helpt het innovatieve familiebedrijf uit Zevenaar om zich extra in de kijker te spelen. Om deze reden werden ze ook onlangs lid van SmartHub Achterhoek, om te laten zien dat ze een interessante werkgever zijn voor jong talent met doorlopend plek voor stagiaires en afstudeerders.

Von Gahlen is al bijna vijftig jaar producent van afschermingsmiddelen voor de nucleaire geneeskunde, Volgens de jury winnen ze de Koning Willem I prijs “dankzij een oog voor nicheproducten, innovatie en interpersoonlijke oplossingen op wereldniveau”. Directeur Alex Duiker: “Kennis en ervaring zijn essentieel voor ons en dat begint bij de juiste mensen. We hebben nu negentig uitstekende medewerkers in dienst, maar we willen groeien. Dan moet je gekwalificeerde mensen hebben, met de juiste opleiding, achtergrond en competenties.” 

Veel te bieden voor jong talent

HR-manager Femke Jentink over de mensen achter Von Gahlen en de kansen voor medewerkers: “We zijn een bedrijf met een goede mix tussen ervaren collega’s en jongere medewerkers. Deze mix zorgt voor een mooie kruisbestuiving, waardoor wij in staat zijn om de hoogwaardige en toonaangevende kwaliteit te waarborgen van onze producten en oplossingen die wereldwijd worden toegepast in een bijzondere omgeving waar mensen in ziekenhuizen, universiteiten en laboratoria werkzaam zijn in de nucleaire geneeskunde.

We hebben jong talent veel te bieden, van sales tot engineering, van montage tot finance. Bij ons werk je in een innovatieve, wereldwijde markt en omdat we een relatief kleine organisatie zijn kan je als jong talent, samen met je team, echt het verschil maken en van grote betekenis zijn in unieke en omvangrijke projecten. We hebben doorlopend ruimte voor meerdere stagiairs of afstudeerders. Ook voor starters zijn er passende functies binnen Von Gahlen.”

Werelds werken vanuit Zevenaar

“Als betrokken familiebedrijf kijken we naar persoonlijke competenties en luisteren we naar ideeën en suggesties. Vanuit een solide basis blijven we innoveren zonder concessies te doen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast een heel plezierige werksfeer met collega’s in Nederland (Zevenaar) waar we alle disciplines in huis hebben, ervaar je tevens de waardering van onze internationale klanten in verschillende werelddelen.”

Met het winnen van de ‘Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven’ én een actieve rol als lid van SmartHub kan het bedrijf zich extra profileren als interessante werkgever, met name voor jong talent dat een belangrijke rol speelt in het realiseren van de mondiale groeikansen!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..

Lees meer

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht...

Lees meer

10 tips voor een goede start van je (afstudeer)stage

Je stage is een belangrijke eerste stap in je carrière. Eindelijk kun je de opgedane kennis in de praktijk gaan brengen en waardevolle ervaring gaan opdoen. Met de juiste voorbereiding maak jij een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan deze nieuwe uitdaging begint, hebben wij 10 tips voor je.

Lees meer

Luuk Hebinck over zijn onderzoekstage bij Nijhuis Saur Industries

Luuk Hebinck (24) komt uit een klein Achterhoeks dorp en vond een stage die perfect aansluit bij zijn interesses. Gewoon in de Achterhoek! “Mijn stage bij Nijhuis Saur Industries is interessant en uitdagend. Er gebeurt van alles en ik leer ontzettend veel.” Watertechnologie Na een studie Chemische Technologie aan het Saxion in Enschede volgt Luuk..

Lees meer

Lotte Aartsen vond haar stage bij Pentair via SmartHub Achterhoek

Lotte zocht een stage via SmartHub en werd meteen enthousiast door de opdracht bij Pentair. Ze leerde de organisatie letterlijk en figuurlijk snel kennen, door haar brede stageopdracht. Ze bracht het hele facilitaire proces in kaart en kwam met een mooi advies. “Voor elke facilitaire dienst is iemand anders verantwoordelijk. Het was mijn taak om..

Lees meer

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!
Neem contact op

Studeer af in de Achterhoek

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!