Menu

Nieuw SmartHub-lid wint ‘Oscar van Nederlandse bedrijfsleven’

26 november 2020

Von Gahlen werd gisteren winnaar van de prestigieuze Koning Willem I prijs 2020 in de categorie MKB, uitgereikt door Koningin Maxima. Deze prijs en het bijbehorende podium helpt het innovatieve familiebedrijf uit Zevenaar om zich extra in de kijker te spelen. Om deze reden werden ze ook onlangs lid van SmartHub Achterhoek, om te laten zien dat ze een interessante werkgever zijn voor jong talent met doorlopend plek voor stagiaires en afstudeerders.

Von Gahlen is al bijna vijftig jaar producent van afschermingsmiddelen voor de nucleaire geneeskunde, Volgens de jury winnen ze de Koning Willem I prijs “dankzij een oog voor nicheproducten, innovatie en interpersoonlijke oplossingen op wereldniveau”. Directeur Alex Duiker: “Kennis en ervaring zijn essentieel voor ons en dat begint bij de juiste mensen. We hebben nu negentig uitstekende medewerkers in dienst, maar we willen groeien. Dan moet je gekwalificeerde mensen hebben, met de juiste opleiding, achtergrond en competenties.” 

Veel te bieden voor jong talent

HR-manager Femke Jentink over de mensen achter Von Gahlen en de kansen voor medewerkers: “We zijn een bedrijf met een goede mix tussen ervaren collega’s en jongere medewerkers. Deze mix zorgt voor een mooie kruisbestuiving, waardoor wij in staat zijn om de hoogwaardige en toonaangevende kwaliteit te waarborgen van onze producten en oplossingen die wereldwijd worden toegepast in een bijzondere omgeving waar mensen in ziekenhuizen, universiteiten en laboratoria werkzaam zijn in de nucleaire geneeskunde.

We hebben jong talent veel te bieden, van sales tot engineering, van montage tot finance. Bij ons werk je in een innovatieve, wereldwijde markt en omdat we een relatief kleine organisatie zijn kan je als jong talent, samen met je team, echt het verschil maken en van grote betekenis zijn in unieke en omvangrijke projecten. We hebben doorlopend ruimte voor meerdere stagiairs of afstudeerders. Ook voor starters zijn er passende functies binnen Von Gahlen.”

Werelds werken vanuit Zevenaar

“Als betrokken familiebedrijf kijken we naar persoonlijke competenties en luisteren we naar ideeën en suggesties. Vanuit een solide basis blijven we innoveren zonder concessies te doen in kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast een heel plezierige werksfeer met collega’s in Nederland (Zevenaar) waar we alle disciplines in huis hebben, ervaar je tevens de waardering van onze internationale klanten in verschillende werelddelen.”

Met het winnen van de ‘Oscar van het Nederlandse bedrijfsleven’ én een actieve rol als lid van SmartHub kan het bedrijf zich extra profileren als interessante werkgever, met name voor jong talent dat een belangrijke rol speelt in het realiseren van de mondiale groeikansen!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Ontmoet Jermo Thuis!

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over..

Lees meer

BonsenReuling: Vol expertise en energie

In de wereld van accountancy zijn kantoren van verschillende groottes te vinden. BonsenReuling is een middelgroot kantoor met 170 collega’s verspreid over 5 locaties: Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Deventer en Elst. Het bedrijf is daarnaast ook een ook actief SmartHub-lid van het allereerste eerste uur. We spraken met Jolein (25), een gedreven en enthousiaste jonge professional..

Lees meer

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros Thomas Ros is stagiair bij DLA ICT, een ICT-bedrijf met een allround aanbod op ICT gebied, van engineering tot software en consultancy. Vanuit Graafschap College deed Thomas mee aan de vakwedstrijden ICT-beheerder van Worldskills Netherlands 22/23 en behaalde hier de 3e plek!  DLA ICT hecht veel waarde aan de..

Lees meer

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft..

Lees meer

Het is altijd feest bij Kaemingk!

Talent in Beeld: Margot Pardijs over haar sprankelende stage bij Kaemingk. In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Margot Pardijs (22), een vierdejaars student Human Resource Management aan Saxion Deventer. Ze loopt momenteel stage bij Kaemingk. Een internationale leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Kaemingk..

Lees meer

Lieke en Roan delen hun ervaringen bij Reiger Suspension

Het is altijd interessant om te horen hoe mensen bij een bepaald bedrijf of organisatie terecht zijn gekomen en wat hun ervaringen daar zijn. Deze keer nemen we een “kijkje” bij Reiger Suspension in Hengelo (GLD) en delen wij de ervaringen van Lieke Rauwerda (23) – HR-stagiair en van Roan Beerten (25) – CAD-CAM programmeur. Eerst..

Lees meer

Binnenkijken bij: Eeftink-Rensing

In onze rubriek ‘Bedrijf in beeld’ zoomen we in op onze SmartHub-leden. We vertellen over de organisatie en over mooie ervaringen en carrièrekansen die studenten en starters hier hebben. Bij Eeftink-Rensing is het motto: ‘Niets is onmogelijk, staal is onze taal’. Dat maakte ons nieuwsgierig en dus gingen we eens kijken bij het Lichtenvoordse bedrijf dat..

Lees meer

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!
Neem contact op

Studeer af in de Achterhoek

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!