Menu

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

1 augustus 2023

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft SABA zich ontwikkeld tot een wereldspeler die niet alleen innovatieve producten biedt, maar ook als waardevolle kennispartner fungeert voor klanten.
 
Toms afstudeeropdracht bij SABA richt zich op het vinden van een effectieve manier om meer leads te genereren in het Verenigd Koninkrijk. Gedreven door zijn interesse in marketing heeft hij uitgebreid onderzoek gedaan en een strategie ontwikkeld om de zichtbaarheid van SABA op de markt te vergroten. “Het was een boeiende uitdaging om te kijken hoe we de marketinginspanningen van SABA in het Verenigd Koninkrijk konden versterken en nieuwe zakelijke kansen konden creëren,” vertelt Tom.
 
Tijdens zijn afstudeerstage kreeg Tom de gelegenheid om nauw samen te werken met het Marcom-team van SABA. Hij werd aangemoedigd om zijn creativiteit en strategisch inzicht te gebruiken bij het ontwikkelen van effectieve campagnes en het verkennen van nieuwe kanalen om potentiële klanten te bereiken. “Bij SABA heerst er een cultuur van innovatie en Achterhoekse nuchterheid, waarbij ideeën en initiatieven worden aangemoedigd. Het is fijn om te werken met professionals die mijn groei ondersteunen en mij uitdagen om buiten mijn comfortzone te stappen,” voegt hij toe.
 
Tom waardeert ook de ondersteuning en begeleiding die hij ontvangt van zijn collega’s en leidinggevenden bij SABA. Ze hebben hem geholpen bij het opstellen van zijn onderzoeksmethoden en hebben waardevolle inzichten gedeeld om zijn afstudeeropdracht tot een succes te maken. “Bij SABA voel ik me onderdeel van het team en word ik gewaardeerd als volwaardige collega. Het is een stimulerende omgeving waarin ik mijn vaardigheden als marketeer verder kan ontwikkelen.”
 
Met zijn afstudeeronderzoek naar het genereren van meer leads in het Verenigd Koninkrijk heeft Tom bijgedragen aan de groei en uitbreiding van SABA op de internationale markt. Hij is trots op de resultaten die hij heeft bereikt en kijkt met vertrouwen naar zijn toekomst in de marketingwereld. “Dankzij mijn stage bij SABA heb ik waardevolle ervaring opgedaan en mijn marketingvaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om mijn carrière voort te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”
 
Op dit moment zoekt SABA nog iemand om de plek van Tom op te vullen, dus ben jij geïnteresseerd in een uitdagende marketing stage bij SABA? Kijk dan eens naar de vacatures!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Lotte Aartsen vond haar stage bij Pentair via SmartHub Achterhoek

Lotte zocht een stage via SmartHub en werd meteen enthousiast door de opdracht bij Pentair. Ze leerde de organisatie letterlijk en figuurlijk snel kennen, door haar brede stageopdracht. Ze bracht het hele facilitaire proces in kaart en kwam met een mooi advies. “Voor elke facilitaire dienst is iemand anders verantwoordelijk. Het was mijn taak om..

Lees meer

Ontmoet Jermo Thuis!

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over..

Lees meer

BonsenReuling: Vol expertise en energie

In de wereld van accountancy zijn kantoren van verschillende groottes te vinden. BonsenReuling is een middelgroot kantoor met 170 collega’s verspreid over 5 locaties: Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Deventer en Elst. Het bedrijf is daarnaast ook een ook actief SmartHub-lid van het allereerste eerste uur. We spraken met Jolein (25), een gedreven en enthousiaste jonge professional..

Lees meer

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros Thomas Ros is stagiair bij DLA ICT, een ICT-bedrijf met een allround aanbod op ICT gebied, van engineering tot software en consultancy. Vanuit Graafschap College deed Thomas mee aan de vakwedstrijden ICT-beheerder van Worldskills Netherlands 22/23 en behaalde hier de 3e plek!  DLA ICT hecht veel waarde aan de..

Lees meer

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft..

Lees meer

Het is altijd feest bij Kaemingk!

Talent in Beeld: Margot Pardijs over haar sprankelende stage bij Kaemingk. In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Margot Pardijs (22), een vierdejaars student Human Resource Management aan Saxion Deventer. Ze loopt momenteel stage bij Kaemingk. Een internationale leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Kaemingk..

Lees meer

Lieke en Roan delen hun ervaringen bij Reiger Suspension

Het is altijd interessant om te horen hoe mensen bij een bepaald bedrijf of organisatie terecht zijn gekomen en wat hun ervaringen daar zijn. Deze keer nemen we een “kijkje” bij Reiger Suspension in Hengelo (GLD) en delen wij de ervaringen van Lieke Rauwerda (23) – HR-stagiair en van Roan Beerten (25) – CAD-CAM programmeur. Eerst..

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!