Menu

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

1 augustus 2023

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft SABA zich ontwikkeld tot een wereldspeler die niet alleen innovatieve producten biedt, maar ook als waardevolle kennispartner fungeert voor klanten.
 
Toms afstudeeropdracht bij SABA richt zich op het vinden van een effectieve manier om meer leads te genereren in het Verenigd Koninkrijk. Gedreven door zijn interesse in marketing heeft hij uitgebreid onderzoek gedaan en een strategie ontwikkeld om de zichtbaarheid van SABA op de markt te vergroten. “Het was een boeiende uitdaging om te kijken hoe we de marketinginspanningen van SABA in het Verenigd Koninkrijk konden versterken en nieuwe zakelijke kansen konden creëren,” vertelt Tom.
 
Tijdens zijn afstudeerstage kreeg Tom de gelegenheid om nauw samen te werken met het Marcom-team van SABA. Hij werd aangemoedigd om zijn creativiteit en strategisch inzicht te gebruiken bij het ontwikkelen van effectieve campagnes en het verkennen van nieuwe kanalen om potentiële klanten te bereiken. “Bij SABA heerst er een cultuur van innovatie en Achterhoekse nuchterheid, waarbij ideeën en initiatieven worden aangemoedigd. Het is fijn om te werken met professionals die mijn groei ondersteunen en mij uitdagen om buiten mijn comfortzone te stappen,” voegt hij toe.
 
Tom waardeert ook de ondersteuning en begeleiding die hij ontvangt van zijn collega’s en leidinggevenden bij SABA. Ze hebben hem geholpen bij het opstellen van zijn onderzoeksmethoden en hebben waardevolle inzichten gedeeld om zijn afstudeeropdracht tot een succes te maken. “Bij SABA voel ik me onderdeel van het team en word ik gewaardeerd als volwaardige collega. Het is een stimulerende omgeving waarin ik mijn vaardigheden als marketeer verder kan ontwikkelen.”
 
Met zijn afstudeeronderzoek naar het genereren van meer leads in het Verenigd Koninkrijk heeft Tom bijgedragen aan de groei en uitbreiding van SABA op de internationale markt. Hij is trots op de resultaten die hij heeft bereikt en kijkt met vertrouwen naar zijn toekomst in de marketingwereld. “Dankzij mijn stage bij SABA heb ik waardevolle ervaring opgedaan en mijn marketingvaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Ik kijk ernaar uit om mijn carrière voort te zetten en nieuwe uitdagingen aan te gaan.”
 
Op dit moment zoekt SABA nog iemand om de plek van Tom op te vullen, dus ben jij geïnteresseerd in een uitdagende marketing stage bij SABA? Kijk dan eens naar de vacatures!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Van afstudeer-match naar vaste baan bij Iconica

Dirk Lukassen komt uit het Achterhoekse Ulft. Hij volgde de opleiding HBO-ICT/Software Development aan de HAN. Al een aantal keer bezocht hij de Achterhoekse Talententuin en liep hij diverse stages in de regio. Dit beviel hem altijd goed. Dirk was er daarom van overtuigd dat hij zijn afstudeeropdracht ook bij een bedrijf in de regio..

Lees meer

Op weg naar een succesvolle stage. Hoe vind je de perfecte stageplek?

Of je nu een eerstejaars student bent die net begint aan zijn academische reis of een gevorderde student die klaar is om de professionele wereld te verkennen, het vinden van de juiste stageplek is een belangrijke stap in je carrière. Onze tips helpen je met het vinden van een geschikte stageplek. 1. Bepaal je doelen..

Lees meer

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..

Lees meer

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht...

Lees meer

10 tips voor een goede start van je (afstudeer)stage

Je stage is een belangrijke eerste stap in je carrière. Eindelijk kun je de opgedane kennis in de praktijk gaan brengen en waardevolle ervaring gaan opdoen. Met de juiste voorbereiding maak jij een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan deze nieuwe uitdaging begint, hebben wij 10 tips voor je.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!