Menu

De perfecte afstudeeropdracht via de vacatureportal van SmartHub

27 mei 2019

Hij had meerdere hulplijnen uitstaan, maar uiteindelijk vond Wouter Giesen (24) zijn perfecte afstudeeropdracht in de Achterhoek via de vacatureportal van SmartHub. “Het is fijn om meteen in contact te komen met het stagebedrijf zelf.” 

Wouter studeert Small Business en Retail Management aan de HAN. Hoewel hij uit de Achterhoek komt, kende hij eigenlijk niet zoveel bedrijven in de regio. Maar hij wist wel dat hij graag in de Achterhoek wilde afstuderen. “Op Google heb ik gewoon ‘afstudeerplekken Achterhoek’ ingetypt. Zo kwam ik op de vacatureportal van SmartHub terecht. Superhandig, je kon gewoon aanvinken waar je naar op zoek was en kreeg dan een overzicht van alle interessante vacatures.”

Rechtstreeks contact

Wouter vindt het een groot voordeel dat je via de SmartHub vacatureportal meteen rechtstreeks in contact komt met het stagebedrijf zelf. “Ik had via meerdere bemiddelaars een zoekopdracht uitstaan, maar regel het uiteindelijk liever zelf. Ook omdat dit soort bemiddelaars vaak een deel van je stagevergoeding opstrijken. Op de portal van SmartHub zag ik een interessante vacature bij BeSite. Ik kon meteen solliciteren en BeSite nam al snel contact op om me uit te nodigen voor een gesprek. Ik ben nu bezig met een heel interessant onderzoek naar een multimodale reisplanner voor bezoekers van evenementen. Een heel gave en uitdagende opdracht!”

Fijne dienst

De kans is groot dat Wouter na zijn afstuderen bij BeSite kan blijven. Hij heeft de vacatureportal voorlopig dus niet nodig om een baan te zoeken. “Maar ik zou vrienden en studiegenoten zeker aanraden om ook via SmartHub te zoeken. Het is een heel fijne dienst die je als student of starter echt verder helpt.”

Wil jij ook snel en simpel je ideale stage, afstudeerplek of startersfunctie in de Achterhoek vinden? Kijk op onze vacatureportal!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

SmartHub on tour

SmartHub ontving een groep enthousiaste studenten van de Radboud universiteit en lieten hen kennismaken met twee gave SmartHub bedrijven. Wie weet vinden ze hier hun toekomstige masterstage of startersfunctie.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!