Via de vacatureportal van SmartHubDe perfecte afstudeeropdracht

Hij had meerdere hulplijnen uitstaan, maar uiteindelijk vond Wouter Giesen (24) zijn perfecte afstudeeropdracht in de Achterhoek via de vacatureportal van SmartHub. “Het is fijn om meteen in contact te komen met het stagebedrijf zelf.” 

Wouter studeert Small Business en Retail Management aan de HAN. Hoewel hij uit de Achterhoek komt, kende hij eigenlijk niet zoveel bedrijven in de regio. Maar hij wist wel dat hij graag in de Achterhoek wilde afstuderen. “Op Google heb ik gewoon ‘afstudeerplekken Achterhoek’ ingetypt. Zo kwam ik op de vacatureportal van SmartHub terecht. Superhandig, je kon gewoon aanvinken waar je naar op zoek was en kreeg dan een overzicht van alle interessante vacatures.”

Rechtstreeks contact

Wouter vindt het een groot voordeel dat je via de SmartHub vacatureportal meteen rechtstreeks in contact komt met het stagebedrijf zelf. “Ik had via meerdere bemiddelaars een zoekopdracht uitstaan, maar regel het uiteindelijk liever zelf. Ook omdat dit soort bemiddelaars vaak een deel van je stagevergoeding opstrijken. Op de portal van SmartHub zag ik een interessante vacature bij BeSite. Ik kon meteen solliciteren en BeSite nam al snel contact op om me uit te nodigen voor een gesprek. Ik ben nu bezig met een heel interessant onderzoek naar een multimodale reisplanner voor bezoekers van evenementen. Een heel gave en uitdagende opdracht!”

Fijne dienst

De kans is groot dat Wouter na zijn afstuderen bij BeSite kan blijven. Hij heeft de vacatureportal voorlopig dus niet nodig om een baan te zoeken. “Maar ik zou vrienden en studiegenoten zeker aanraden om ook via SmartHub te zoeken. Het is een heel fijne dienst die je als student of starter echt verder helpt.”

Wil jij ook snel en simpel je ideale stage, afstudeerplek of startersfunctie in de Achterhoek vinden? Kijk op onze vacatureportal!

27 mei 2019
Nieuwsbericht delen?

UpdatesHet laatste nieuws

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!
Neem contact op

Studeer af in de Achterhoek