Menu

De perfecte afstudeeropdracht via de vacatureportal van SmartHub

27 mei 2019

Hij had meerdere hulplijnen uitstaan, maar uiteindelijk vond Wouter Giesen (24) zijn perfecte afstudeeropdracht in de Achterhoek via de vacatureportal van SmartHub. “Het is fijn om meteen in contact te komen met het stagebedrijf zelf.” 

Wouter studeert Small Business en Retail Management aan de HAN. Hoewel hij uit de Achterhoek komt, kende hij eigenlijk niet zoveel bedrijven in de regio. Maar hij wist wel dat hij graag in de Achterhoek wilde afstuderen. “Op Google heb ik gewoon ‘afstudeerplekken Achterhoek’ ingetypt. Zo kwam ik op de vacatureportal van SmartHub terecht. Superhandig, je kon gewoon aanvinken waar je naar op zoek was en kreeg dan een overzicht van alle interessante vacatures.”

Rechtstreeks contact

Wouter vindt het een groot voordeel dat je via de SmartHub vacatureportal meteen rechtstreeks in contact komt met het stagebedrijf zelf. “Ik had via meerdere bemiddelaars een zoekopdracht uitstaan, maar regel het uiteindelijk liever zelf. Ook omdat dit soort bemiddelaars vaak een deel van je stagevergoeding opstrijken. Op de portal van SmartHub zag ik een interessante vacature bij BeSite. Ik kon meteen solliciteren en BeSite nam al snel contact op om me uit te nodigen voor een gesprek. Ik ben nu bezig met een heel interessant onderzoek naar een multimodale reisplanner voor bezoekers van evenementen. Een heel gave en uitdagende opdracht!”

Fijne dienst

De kans is groot dat Wouter na zijn afstuderen bij BeSite kan blijven. Hij heeft de vacatureportal voorlopig dus niet nodig om een baan te zoeken. “Maar ik zou vrienden en studiegenoten zeker aanraden om ook via SmartHub te zoeken. Het is een heel fijne dienst die je als student of starter echt verder helpt.”

Wil jij ook snel en simpel je ideale stage, afstudeerplek of startersfunctie in de Achterhoek vinden? Kijk op onze vacatureportal!

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Lotte Aartsen vond haar stage bij Pentair via SmartHub Achterhoek

Lotte zocht een stage via SmartHub en werd meteen enthousiast door de opdracht bij Pentair. Ze leerde de organisatie letterlijk en figuurlijk snel kennen, door haar brede stageopdracht. Ze bracht het hele facilitaire proces in kaart en kwam met een mooi advies. “Voor elke facilitaire dienst is iemand anders verantwoordelijk. Het was mijn taak om..

Lees meer

Ontmoet Jermo Thuis!

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over..

Lees meer

BonsenReuling: Vol expertise en energie

In de wereld van accountancy zijn kantoren van verschillende groottes te vinden. BonsenReuling is een middelgroot kantoor met 170 collega’s verspreid over 5 locaties: Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Deventer en Elst. Het bedrijf is daarnaast ook een ook actief SmartHub-lid van het allereerste eerste uur. We spraken met Jolein (25), een gedreven en enthousiaste jonge professional..

Lees meer

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros Thomas Ros is stagiair bij DLA ICT, een ICT-bedrijf met een allround aanbod op ICT gebied, van engineering tot software en consultancy. Vanuit Graafschap College deed Thomas mee aan de vakwedstrijden ICT-beheerder van Worldskills Netherlands 22/23 en behaalde hier de 3e plek!  DLA ICT hecht veel waarde aan de..

Lees meer

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft..

Lees meer

Het is altijd feest bij Kaemingk!

Talent in Beeld: Margot Pardijs over haar sprankelende stage bij Kaemingk. In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Margot Pardijs (22), een vierdejaars student Human Resource Management aan Saxion Deventer. Ze loopt momenteel stage bij Kaemingk. Een internationale leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Kaemingk..

Lees meer

Lieke en Roan delen hun ervaringen bij Reiger Suspension

Het is altijd interessant om te horen hoe mensen bij een bepaald bedrijf of organisatie terecht zijn gekomen en wat hun ervaringen daar zijn. Deze keer nemen we een “kijkje” bij Reiger Suspension in Hengelo (GLD) en delen wij de ervaringen van Lieke Rauwerda (23) – HR-stagiair en van Roan Beerten (25) – CAD-CAM programmeur. Eerst..

Lees meer

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!
Neem contact op

Studeer af in de Achterhoek

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!