Innovatieve organisatiesAangesloten werkgevers

Hey jong talent! Kom naar de Achterhoek voor een gave en uitdagende stage, afstudeeropdracht, traineeship of startersfunctie! Meer dan 160 werkgevers in uiteenlopende branches heten je van harte welkom en zorgen voor goede begeleiding. Ze hebben actuele en innovatieve vraagstukken en opdrachten waarin jij het verschil kan maken. Je kan hier sparren en netwerken met specialisten en directeuren én ze bieden je goede doorgroeimogelijkheden! Je bent in de Achterhoek geen nummer, maar je telt echt mee! Bekijk hieronder onze aangesloten werkgevers en vind de organisatie die bij jou past. Welkom bij SmartHub Achterhoek!

Werkgever? Lees hier over SmartHub als non-profit initiatief of kijk hier voor meer info rondom het aansluiten bij het netwerk en de bijbehorende voordelen.

Hoopman Machines b.v.

Aalten verkoop, ontwikkeling en productie van machines voor veehouderij, akkerbouw, infrabeheer en zaaizaadverwerkende industrie 50 medewerkers
Bekijk bedrijf
    Onze jaarlijkse bijdrage voor een periode van 3 jaar bedraagt (excl 21% BTW):
  • Contactpersoon

  • Tweede contactpersoon (bijv HR of Marketing)

  • Algemeen

Laat ons weten wat je zoekt

Ben je als student of scholier op zoek naar een specifieke stage, werkgever of een onderzoeksopdracht? Als non-profit initiatief helpen we je graag verder!

Neem contact op