Menu

Bedrijfspagina

Aviko

Aviko

Doctor A. Ariensstraat 28
7221 CD Steenderen
+31(0)575 766 444

Aviko creëert al ruim 50 jaar waarde uit aardappelen en is vanaf de oprichting in 1962 uitgegroeid tot één van de grootste Europese producenten van verse, diepgevroren en gedroogde aardappelproducten. Daarnaast is Aviko één van de vier grootste aardappelverwerkers ter wereld.

Inmiddels behoren we zelfs tot de vier grootste aardappelverwerkende producenten ter wereld en zijn we in meer dan 110 landen actief.  Aviko wordt ondersteund door de financiële kracht van het Nederlandse moederbedrijf Royal Cosun met een omzet van € 2 miljard per jaar. Dat maakt investeren in aanhoudende groei mogelijk.

Bij Aviko geloven we dat een duurzaam succes tot stand komt als het product voor elke schakel in de keten een toegevoegde waarde biedt. Dus het creëert een win-win situatie voor iedereen die binnen de keten aan onze grondstof, de aardappel, verbonden is. Dit realiseren wij door ons onder andere te focussen op omgevingsfactoren, trends en wensen van de eindgebruiker. Met als eind resultaat: innovatieve producten, waarvan iedereen kan profiteren.