Menu

Bedrijfspagina

Nijhuis Group

Nijhuis Group

Snelliusstraat 9
7102 ED Winterswijk
0543 512 486info@nijhuisgroup.com

INNOVATIEVE EN PRODUCTIEVE OPLOSSINGEN VOOR MAAKBEDRIJVEN CREËREN.

Maakbedrijven laten groeien. Dat is onze missie. Wij dragen graag bij aan het succes van onze relaties. Samen kom je verder, want samen delen is vermenigvuldigen. Gezam enlijk successen behalen en slim krachten bundelen geeft ook energie. En dát zorgt weer voor enorm veel plezier in ons werk.

Wij doen dit door de productiviteit van bedrijven te vergroten. Goed werkende bedrijfsprocessen en fitte medewerkers die in een veilige omgeving werken dragen direct bij aan een grotere productiviteit. Daarom focussen wij op gezondheidveiligheid en procesoptimalisatie. Daarbij is sociaal leiderschap, diversiteit, het samen groeien en maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ons de norm.

Ons bedrijf kent een rijke historie in de maakindustrie die al afstamt vanaf 1845. Door de jaren heen zijn wij steeds beter geworden in het bedenken van verschillende soorten oplossingen voor allerlei maatwerkvraagstukken. Denk hierbij aan het bedenken van halffabricaten en eindproducten. Deze kennen allerlei afmetingen en aparte vormen die bijvoorbeeld van Rubber, Staal, RVS of Aluminium zijn gemaakt.

Onze klanten opereren in zeer uiteenlopende branches. Onze focus ligt op de branches voedingsmiddelen, bouw en water. Wij kiezen bewust voor het maken van hoogwaardige kwaliteitsproducten vanwege hun duurzaamheid. De kracht van ons team ligt dus in het supersnel bedenken en uitvoeren van solutions voor maatwerkvraagstukken.

Wij groeien flink en doen dat op een gezonde gebalanceerde manier. Dit biedt voor alle collega's volop kansen om vrijheid en zelfstandigheid te nemen en je te ontwikkelen. Wij vieren samen onze successen, want daar worden wij blij van!

Openstaande vacatures Nijhuis Group