Menu

Wie op zoek is naar een stage technische bedrijfskunde is in de Achterhoek op de juiste plek. Hier vind je uitdaging en concrete lessen bij toekomstgerichte bedrijven die hun deuren graag voor je openstellen. Helemaal handig: bij SmartHub vind je de vacatures van meer dan 160 bedrijven overzichtelijk gebundeld in één vacatureportal.

Wat doe je als stagiair technische bedrijfskunde?

Studeer jij technische bedrijfskunde? Dan weet je als geen ander wat het belang is van heldere, efficiënte bedrijfsprocessen. Tijdens je studie heb je immers al veel geleerd over procesmanagement, bedrijfseconomische aspecten en bedrijfskundige informatica. Tijdens je stage is het tijd om het échte bedrijfsleven te proeven en je geleerde lessen in de praktijk te brengen. De aangesloten bedrijven bij SmartHub bieden je daar de perfecte plek voor!

Meer dan technische bedrijfskunde stages

Natuurlijk hebben we bij SmartHub niet alleen technische bedrijfskunde stages te bieden; ons aanbod gaat veel verder dan dat. Ook voor stages op het gebied van werktuigbouwkunde, logistiek & management, R&D en andere technische opleidingen kun je bij ons terecht.

Waarom via SmartHub?

SmartHub is de verbinder tussen jong talent enerzijds en Achterhoekse bedrijven anderzijds. Geen commerciële partij of bemiddelaar dus, maar wél een partij met vele handige connecties en de juiste ingangen voor jou als student. We brengen graag in kaart welke toffe kansen er liggen en koppelen studenten aan passende stages, afstudeerplekken en startersfuncties.

Check de vacatures of neem contact op

Nog niet gevonden wat je zocht? Je kunt ons altijd een bericht sturen als je hulp nodig hebt bij het vinden van je stage in de technische bedrijfskunde, of in één van de andere technische richtingen. Stuur ons gerust een e-mail, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Lees ook de verhalen van stagiairs die jou al voorgingen:

Bekijk gerelateerde vacatures

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!