Menu

Stage marketing gezocht?

Ontdek de Achterhoekse vacatures

Hé marketing student, heb jij je stage al geregeld? Wij van SmartHub koppelen jou als jong, aanstormend talent graag aan de tofste Achterhoekse bedrijven. Want voor een stage marketing hoef je echt niet ver te zoeken: in onze regio zijn talloze ambitieuze, innovatieve bedrijven te vinden. Bedrijven die staan te springen om een marketing talent zoals jij.

Wie op zoek is naar een stage marketing is bij SmartHub op de juiste plek. Bij ons zijn meer dan 160 Achterhoekse bedrijven aangesloten waar de deuren wagenwijd voor je openstaan. Bedrijven die jou niet zien als een nummer, maar die je de ruimte geven om jezelf te ontwikkelen tot de marketingprofessional van de toekomst. Klinkt goed, toch?

Benieuwd welke marketing stages er op dit moment beschikbaar zijn? Wij hebben alle opties overzichtelijk voor je gebundeld.

Wat houdt een stage marketing in?

Social media, nieuwsbrieven, marketing automation, Google Ads; de mogelijkheden voor bedrijven om in contact te komen met hun doelgroep zijn tegenwoordig enorm. Dat weet jij als marketing student als geen ander. Veel bedrijven houden zich dan ook bezig met marketing strategieën om zichzelf op een opvallende, passende manier zichtbaar te maken bij hun doelgroep, om (nieuwe) producten in de markt te zetten, nieuwe markten aan te boren en om hun kernboodschap te laten landen bij het publiek. Precies daaraan kun jij een bijdrage leveren tijdens een stage marketing.

Tijdens je stage marketing maak je kennis met de veelzijdigheid van het vak in de praktijk. Je werkzaamheden zijn natuurlijk afhankelijk van de branche waarin je stagebedrijf operatief is, maar reken er maar op dat je véél gaat leren. Voor Achterhoekse bedrijven zijn stagiairs namelijk ‘gewoon’ volwaardige teamleden die een waardevolle bijdrage komen leveren aan het bedrijf. Koffie halen? Nee hoor, hier mag jij écht aan de slag!

Benieuwd wat onze aangesloten bedrijven voor jou in petto hebben? Check hier de vacatures!

Stage marketing vinden via SmartHub

Stagezoekers, afstudeerders en starters op de arbeidsmarkt verbinden aan toffe bedrijven in de Achterhoek, dat is de drijfveer van SmartHub. Wij zijn geen commerciële partij of bemiddelaar, wél een verbinder. Wij zien namelijk dat onze regio barst van de innovatieve bedrijven die aanstormend marketing talent zoals jij goed kunnen gebruiken. Ons netwerk bestaat uit meer dan 160 van die bedrijven en is nog altijd groeiende. Alle kansen die deze bedrijven te bieden hebben, bundelen wij op onze website. Zo maken we het vinden van een stage in de Achterhoek zo makkelijk mogelijk.

Check onze stage marketing vacatures of neem contact op

Hulp nodig bij je zoektocht? Of heb je een andere vraag? Wij van SmartHub helpen je graag verder. Mail ons gerust, dan bekijken we wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer lezen over stage lopen, afstuderen of een traineeship in de Achterhoek? Check dan deze artikelen:

Bekijk gerelateerde vacatures

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!