Menu

Stage bedrijfskunde?

Die vind je via SmartHub

Ben je op zoek naar een stage bedrijfskunde in de Achterhoek, dan moet je bij SmartHub zijn. Met meer dan 160 aangesloten bedrijven is ons aanbod bedrijfskunde stages zeer divers. Ontdek hier hoe we jou kunnen helpen aan een toffe bedrijfskunde stage bij één van onze aangesloten partners.

Als student bedrijfskunde zoek je een uitdagende stage. Het liefst wil je een plek binnen een groeiend bedrijf met ambities, zodat jij wordt uitgedaagd je van je beste kant te laten zien. Véél leren, ontdekken en ervaring opdoen; jij bent er klaar voor! Voor een stage bedrijfskunde met precies die ingrediënten moet je bij SmartHub zijn.

Wij zijn géén commerciële partij of bemiddelaar. Wel zijn wij de verbinder tussen jong talent enerzijds en Achterhoekse bedrijven anderzijds. Wij laten je zien welke toffe kansen er voor jou als bedrijfskunde student in het verschiet liggen en helpen je graag aan een passende stage. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Check ze hieronder.

Wat houdt een stage bedrijfskunde in?

Bedrijfskunde studenten zijn aanpakkers. Ze willen proeven aan het reilen en zeilen binnen bedrijven, werkprocessen leren kennen en verbeteren, snuffelen op de salesafdeling, duiken in de bedrijfsadministratie en gaan graag een dagje mee met de buitendienst.

Natuurlijk zijn je werkzaamheden afhankelijk van het bedrijf waar je gaat stage lopen. Wat vaststaat is dat je tijdens je stage allerlei kanten op kunt. Precies dat maakt een stage bedrijfskunde zo gevarieerd – én dus heel erg leuk.

Klaar voor een stage bedrijfskunde in de Achterhoek? Check meteen de vacatures!

Waarom een stage bedrijfskunde via SmartHub?

SmartHub verbindt stagezoekers, afstudeerders en starters op de arbeidsmarkt aan toffe bedrijven in de Achterhoek. Onze regio barst van de innovatieve bedrijven die hard aan het groeien zijn én dus op zoek zijn naar jong talent zoals jij. Wij bundelen alle stagevacatures van deze bedrijven op één plek. Zo maken we jou het zoeken naar een stage bedrijfskunde in de Achterhoek zo makkelijk mogelijk.

Check onze vacatures of vraag SmartHub om hulp

Heb je nog niet gevonden wat je zocht en wil je hulp bij het vinden van een stage bedrijfskunde? Bij SmartHub hebben we vele korte lijntjes met uiteenlopende organisaties in de Achterhoek. Ook jou helpen we graag aan een geschikte stageplek: stuur ons gerust een e-mail, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Ben je op zoek naar inspiratie of benieuwd naar de ervaringen van eerdere stagiairs?

Bekijk gerelateerde vacatures

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!