Menu

Iris mocht bij Frontis blijven plakken na haar stage

Iris mocht bij Frontis blijven plakken na haar stage

2 november 2022

Vorig schooljaar liep Iris stage bij Frontis en dat beviel zowel Frontis als haar zo goed dat ze mocht blijven plakken. Inmiddels werkt ze naast haar studie een dag in de week bij Frontis als junior digital marketeer.

Iris Lammers, 20 jaar, komt uit Winterswijk en volgt de opleiding bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede. Tijdens haar studie bedrijfskunde ontdekte Iris dat haar interesse ligt bij marketing en sales. Voor haar stage ging ze op zoek naar een bedrijf in de Achterhoek dat zich bezighoudt met marketing. Frontis was het eerste bedrijf dat ze een brief schreef “Ik begon al vroeg met zoeken naar een stage en mocht bij het eerste bedrijf dat ik aanschreef op gesprek komen.”

Leergierige houding

In haar motivatiebrief gaf Iris aan dat ze nog niet alle kennis in huis heeft maar wel graag wil leren. Frontis bewonderde haar leergierige houding en ze mocht beginnen aan haar stage. “Toen ik met mijn stage begon had ik nog weinig kennis van marketing en moest ik veel leren. Frontis gaf me alle ruimte om op verschillende afdelingen kennis op te doen.” Ze pakte de werkzaamheden snel op en mocht na haar stage blijven om naast haar studie een dag in de week te werken.

Warm welkom

Frontis heeft een actieve personeelsvereniging die eens in de 3 maanden activiteiten organiseert. Een spelletjesavond, een etentje en zelfs een nachtje weg. Als nieuwe stagiair in een bedrijf kan het best spannend zijn je plek te vinden. “De vele activiteiten die worden georganiseerd voor het personeel hebben ervoor gezorgd dat ik me snel thuis voelde binnen de organisatie”.

Zichtbaar zijn

Als tip voor Achterhoekse bedrijven zegt Iris dat het goed is om online zichtbaar te zijn. “Zorg ervoor dat je goed zichtbaar en vindbaar bent zodat studenten je makkelijk weten te vinden. Frontis was een van de eerste bedrijven die ik vond op internet en de social media posts spraken mij direct aan.” 

Frontis is het toonaangevend digitaal bureau uit de Achterhoek met ruim 20 jaar ervaring en een team van zo’n 35 specialisten. Ze combineren design, development en marketing om de business van opdrachtgevers te laten groeien. Als stagiair bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

Wil jij ook zo’n toffe stage? Bekijk hier onze vacatures.

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Lotte Aartsen vond haar stage bij Pentair via SmartHub Achterhoek

Lotte zocht een stage via SmartHub en werd meteen enthousiast door de opdracht bij Pentair. Ze leerde de organisatie letterlijk en figuurlijk snel kennen, door haar brede stageopdracht. Ze bracht het hele facilitaire proces in kaart en kwam met een mooi advies. “Voor elke facilitaire dienst is iemand anders verantwoordelijk. Het was mijn taak om..

Lees meer

Ontmoet Jermo Thuis!

Ontmoet Jermo Thuis, een enthousiaste jonge professional die momenteel zijn afstudeerstage bij Innomotion vervult. Innomotion is een distribiteur voor Delta producten in Nederland en fungeert tevens als groothandel voor deze producten. Ze leveren niet alleen een breed scala aan producten, zoals PLC’s en servo motoren, maar bieden ook ondersteuning aan klanten die vragen hebben over..

Lees meer

BonsenReuling: Vol expertise en energie

In de wereld van accountancy zijn kantoren van verschillende groottes te vinden. BonsenReuling is een middelgroot kantoor met 170 collega’s verspreid over 5 locaties: Lichtenvoorde, Eibergen, Doetinchem, Deventer en Elst. Het bedrijf is daarnaast ook een ook actief SmartHub-lid van het allereerste eerste uur. We spraken met Jolein (25), een gedreven en enthousiaste jonge professional..

Lees meer

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros

Een toffe stageplek en een bronzen medaille voor Skills Hero Thomas Ros Thomas Ros is stagiair bij DLA ICT, een ICT-bedrijf met een allround aanbod op ICT gebied, van engineering tot software en consultancy. Vanuit Graafschap College deed Thomas mee aan de vakwedstrijden ICT-beheerder van Worldskills Netherlands 22/23 en behaalde hier de 3e plek!  DLA ICT hecht veel waarde aan de..

Lees meer

Talent in beeld: Tom Dijkhuis is op een missie bij SABA!

In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Tom Dijkhuis (21), een gedreven afstudeerstudent Sportmarketing aan de Hogeschool Saxion in Deventer. Tom, woonachtig in Beltrum, heeft de kans gekregen om zijn afstudeerstage te doen bij SABA in Dinxperlo, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in lijmen en kitten voor specifieke B2B-markten. In de afgelopen 90 jaar heeft..

Lees meer

Het is altijd feest bij Kaemingk!

Talent in Beeld: Margot Pardijs over haar sprankelende stage bij Kaemingk. In dit Talent in Beeld-interview spreken we met Margot Pardijs (22), een vierdejaars student Human Resource Management aan Saxion Deventer. Ze loopt momenteel stage bij Kaemingk. Een internationale leverancier van decoratieartikelen voor feestelijke gelegenheden zoals Kerst, Pasen, Valentijn en het voorjaar met o.a. een uitgebreide outdoor collectie. Kaemingk..

Lees meer

Lieke en Roan delen hun ervaringen bij Reiger Suspension

Het is altijd interessant om te horen hoe mensen bij een bepaald bedrijf of organisatie terecht zijn gekomen en wat hun ervaringen daar zijn. Deze keer nemen we een “kijkje” bij Reiger Suspension in Hengelo (GLD) en delen wij de ervaringen van Lieke Rauwerda (23) – HR-stagiair en van Roan Beerten (25) – CAD-CAM programmeur. Eerst..

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!