Menu

Iris mocht bij Frontis blijven plakken na haar stage

Iris mocht bij Frontis blijven plakken na haar stage

2 november 2022

Vorig schooljaar liep Iris stage bij Frontis en dat beviel zowel Frontis als haar zo goed dat ze mocht blijven plakken. Inmiddels werkt ze naast haar studie een dag in de week bij Frontis als junior digital marketeer.

Iris Lammers, 20 jaar, komt uit Winterswijk en volgt de opleiding bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede. Tijdens haar studie bedrijfskunde ontdekte Iris dat haar interesse ligt bij marketing en sales. Voor haar stage ging ze op zoek naar een bedrijf in de Achterhoek dat zich bezighoudt met marketing. Frontis was het eerste bedrijf dat ze een brief schreef “Ik begon al vroeg met zoeken naar een stage en mocht bij het eerste bedrijf dat ik aanschreef op gesprek komen.”

Leergierige houding

In haar motivatiebrief gaf Iris aan dat ze nog niet alle kennis in huis heeft maar wel graag wil leren. Frontis bewonderde haar leergierige houding en ze mocht beginnen aan haar stage. “Toen ik met mijn stage begon had ik nog weinig kennis van marketing en moest ik veel leren. Frontis gaf me alle ruimte om op verschillende afdelingen kennis op te doen.” Ze pakte de werkzaamheden snel op en mocht na haar stage blijven om naast haar studie een dag in de week te werken.

Warm welkom

Frontis heeft een actieve personeelsvereniging die eens in de 3 maanden activiteiten organiseert. Een spelletjesavond, een etentje en zelfs een nachtje weg. Als nieuwe stagiair in een bedrijf kan het best spannend zijn je plek te vinden. “De vele activiteiten die worden georganiseerd voor het personeel hebben ervoor gezorgd dat ik me snel thuis voelde binnen de organisatie”.

Zichtbaar zijn

Als tip voor Achterhoekse bedrijven zegt Iris dat het goed is om online zichtbaar te zijn. “Zorg ervoor dat je goed zichtbaar en vindbaar bent zodat studenten je makkelijk weten te vinden. Frontis was een van de eerste bedrijven die ik vond op internet en de social media posts spraken mij direct aan.” 

Frontis is het toonaangevend digitaal bureau uit de Achterhoek met ruim 20 jaar ervaring en een team van zo’n 35 specialisten. Ze combineren design, development en marketing om de business van opdrachtgevers te laten groeien. Als stagiair bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

Wil jij ook zo’n toffe stage? Bekijk hier onze vacatures.

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

Van afstudeer-match naar vaste baan bij Iconica

Dirk Lukassen komt uit het Achterhoekse Ulft. Hij volgde de opleiding HBO-ICT/Software Development aan de HAN. Al een aantal keer bezocht hij de Achterhoekse Talententuin en liep hij diverse stages in de regio. Dit beviel hem altijd goed. Dirk was er daarom van overtuigd dat hij zijn afstudeeropdracht ook bij een bedrijf in de regio..

Lees meer

Op weg naar een succesvolle stage. Hoe vind je de perfecte stageplek?

Of je nu een eerstejaars student bent die net begint aan zijn academische reis of een gevorderde student die klaar is om de professionele wereld te verkennen, het vinden van de juiste stageplek is een belangrijke stap in je carrière. Onze tips helpen je met het vinden van een geschikte stageplek. 1. Bepaal je doelen..

Lees meer

Cas zit niet graag stil. Maar wel op zijn plek bij Alferink Installatietechniek.

We stellen je graag Cas Klein Gunnewiek voor; 20 jaar en komend uit Lichtenvoorde. Een inspirerende jonge professional die z’n carrière aan het opbouwen is bij Alferink Installatietechniek in Groenlo. Cas rondde de opleiding Middenkaderfunctionaris Smart Building af en kwam via zijn eindstage bij Alferink in dienst. Nu volgt hij, met ondersteuning van zijn werkgever,..

Lees meer

Gave stageplek maakt kans op terugkomen groot

Mick Sloots (21) en Martijn Koopmans (21) studeren Luchtvaarttechnologie aan de Hogeschool Inholland in Delft. Beide studenten reageerden op een vacature van Innovatiehub IIME en lopen nu stage in de Achterhoek. Beide geven aan dat de ervaringen van nu maken dat ze voor hun afstuderen graag terug naar de Achterhoek komen voor een gave opdracht...

Lees meer

10 tips voor een goede start van je (afstudeer)stage

Je stage is een belangrijke eerste stap in je carrière. Eindelijk kun je de opgedane kennis in de praktijk gaan brengen en waardevolle ervaring gaan opdoen. Met de juiste voorbereiding maak jij een goede eerste indruk. Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan deze nieuwe uitdaging begint, hebben wij 10 tips voor je.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!