Menu

Iris mocht bij Frontis blijven plakken na haar stage

Iris mocht bij Frontis blijven plakken na haar stage

2 november 2022

Vorig schooljaar liep Iris stage bij Frontis en dat beviel zowel Frontis als haar zo goed dat ze mocht blijven plakken. Inmiddels werkt ze naast haar studie een dag in de week bij Frontis als junior digital marketeer.

Iris Lammers, 20 jaar, komt uit Winterswijk en volgt de opleiding bedrijfskunde aan het Saxion in Enschede. Tijdens haar studie bedrijfskunde ontdekte Iris dat haar interesse ligt bij marketing en sales. Voor haar stage ging ze op zoek naar een bedrijf in de Achterhoek dat zich bezighoudt met marketing. Frontis was het eerste bedrijf dat ze een brief schreef “Ik begon al vroeg met zoeken naar een stage en mocht bij het eerste bedrijf dat ik aanschreef op gesprek komen.”

Leergierige houding

In haar motivatiebrief gaf Iris aan dat ze nog niet alle kennis in huis heeft maar wel graag wil leren. Frontis bewonderde haar leergierige houding en ze mocht beginnen aan haar stage. “Toen ik met mijn stage begon had ik nog weinig kennis van marketing en moest ik veel leren. Frontis gaf me alle ruimte om op verschillende afdelingen kennis op te doen.” Ze pakte de werkzaamheden snel op en mocht na haar stage blijven om naast haar studie een dag in de week te werken.

Warm welkom

Frontis heeft een actieve personeelsvereniging die eens in de 3 maanden activiteiten organiseert. Een spelletjesavond, een etentje en zelfs een nachtje weg. Als nieuwe stagiair in een bedrijf kan het best spannend zijn je plek te vinden. “De vele activiteiten die worden georganiseerd voor het personeel hebben ervoor gezorgd dat ik me snel thuis voelde binnen de organisatie”.

Zichtbaar zijn

Als tip voor Achterhoekse bedrijven zegt Iris dat het goed is om online zichtbaar te zijn. “Zorg ervoor dat je goed zichtbaar en vindbaar bent zodat studenten je makkelijk weten te vinden. Frontis was een van de eerste bedrijven die ik vond op internet en de social media posts spraken mij direct aan.” 

Frontis is het toonaangevend digitaal bureau uit de Achterhoek met ruim 20 jaar ervaring en een team van zo’n 35 specialisten. Ze combineren design, development en marketing om de business van opdrachtgevers te laten groeien. Als stagiair bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

Wil jij ook zo’n toffe stage? Bekijk hier onze vacatures.

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

SmartHub on tour

SmartHub ontving een groep enthousiaste studenten van de Radboud universiteit en lieten hen kennismaken met twee gave SmartHub bedrijven. Wie weet vinden ze hier hun toekomstige masterstage of startersfunctie.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!