Menu

Persbericht

Honderden stages liggen op straat

Honderden stages liggen op straat

26 april 2023

In vier Nederlandse studentensteden kom je het tegen: green graffiti van SmartHub Achterhoek, op de stoep en op straat. Het wijst studenten op de vele uiteenlopende stages en afstudeeropdrachten bij zo’n 200 Achterhoekse werkgevers. 

Guerillamarketing

De tijdelijke duurzame graffiti is ’s nachts aangebracht op looproutes van studenten van en haar hun hogeschool of universiteit. Bij stations, bushaltes en rond de campus kom je ze tegen. Deze vorm van guerillamarketing leidt hopelijk veel studenten naar de vernieuwde website van SmartHub Achterhoek met veel vacatures en praktijkverhalen van stagiaires en afstudeerders. 

SmartHub Achterhoek

SmartHub Achterhoek is een non-profit platform dat studenten uit heel Nederland verbindt met zo’n 200 Achterhoekse werkgevers. Al deze werkgevers bieden studenten een warm welkom, aantrekkelijke opdrachten en goede persoonlijke begeleiding. Op smarthub.nl vind je de vacatures van al deze werkgevers in één overzicht en kan je direct contact opnemen met de werkgever. Naast de vacatureportal geeft SmartHub gratis workshops en trainingen voor stagiaires en afstudeerders bij de aangesloten werkgevers.

Nieuwsbericht delen?

In de schijnwerpers

SmartHub on tour

SmartHub ontving een groep enthousiaste studenten van de Radboud universiteit en lieten hen kennismaken met twee gave SmartHub bedrijven. Wie weet vinden ze hier hun toekomstige masterstage of startersfunctie.

Lees meer

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!