Menu

Bedrijfspagina

Janssen Techniek

Nieuws

Janssen Techniek

22 april 2024

Vanuit onze vestiging in Doetinchem bemiddelen wij (latent) werkzoekenden naar een baan in de buurt, een functie waarbij je écht op je plek zit. Ons netwerk bestaat uit bedrijven in onder andere de metaaltechniek, installatietechniek, industrie, bouwtechniek, elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Wij zijn groeiende en breiden ons werkgebied continu uit. Ben je op zoek naar een..
Lees verder

Qconcepts

15 april 2024

Qconcepts Design & Engineering is specialized in product development based on composite materials, embedded systems and flow analyses in a co-creation setting. We can deliver the complete innovation and development process of your business case. We constantly move technological limits with our young and competent team, taking on multidisciplinary projects. A talented and multidisciplinary team..
Lees verder

Contour Covering Technology

15 april 2024

Contour is een metaalbedrijf en toeleverancier. Voor onze hightech klanten maken wij metaalproducten van plaatwerk. Onze klanten gebruiken deze producten van meestal in de eindassemblage van het eindproduct. Dit zijn klanten die bijvoorbeeld chipmachines, ziekenhuisapparatuur en pakketsorteercentra maken. Daar levert Contour dan de metalen onderdelen voor. Vaak zijn dit compleet geassembleerde behuizingen. Onze klanten monteren dan nog de elektronica, uploaden..
Lees verder

Innovatiehub InnoFields

29 januari 2024

InnoFields is een samenwerking tussen Royal Eijkelkamp, Altop en HAL24K-Agri en is een thematische hub gericht op droogte en bodemverbetering. Samen met studenten wordt er nieuwe kennis ontwikkeld op het gebied van droogte en bodemverbetering. Studenten worden opgeleid in de nieuwste ontwikkelingen en kunnen een bijdrage leveren aan de innovatie van de bedrijven. Vanuit de..
Lees verder

Rabobank

19 januari 2024

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.
Lees verder

Agrio Uitgeverij

12 december 2023

Kom doen waar je goed in bent! Agrio is voor boeren, en door boeren. Ons team bestaat uit ongeveer tachtig professionals, elk met hun eigen specialisme. Sommigen zijn dochter of zoon van een boer; een aantal collega’s combineert nog steeds hun baan met werken op de boerderij. En net zo als bij de boeren thuis, zijn..
Lees verder

Settle

5 december 2023

Settle makes it feel good Settle produceert meubelcollecties voor verschillende verkooporganisaties en fabrikanten, waarbij ontzorging centraal staat. Onze focus: kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij staan garant voor een hoog afwerkingniveau en wij leveren dan ook uitsluitend duurzame producten af. Wij stemmen graag met u af wat uw wensen en eisen zijn op het gebied van..
Lees verder

Schaersvoorde

29 november 2023

Organisatie met mogelijkheden Onze school telt in totaal ca 1650 leerlingen en ruim 200 medewerkers (onderwijzend en ondersteunend). Het brede schoolaanbod binnen de vier vestigingen, maakt dat medewerkers veel mogelijkheden hebben. Wij zijn bovendien onderdeel van de Stichting Achterhoek VO die mobiliteit tussen de tien verschillende scholen van de Stichting mogelijk maakt. Ontwikkeling Wij verwachten van..
Lees verder

Panora Lyceum

29 november 2023

Op het Panora Lyceum prikkelen we jouw nieuwsgierigheid. Je daagt jezelf en anderen uit. Iedere dag opnieuw. Leren is grenzen verleggen. Je leert door te onderzoeken én door fouten te maken. Samenwerken staat centraal. Door ontmoetingen met anderen krijg je bovendien oog voor de wereld om je heen. Belangrijk, want met jouw unieke persoonlijkheid maak..
Lees verder

Metzo College

29 november 2023

Het Metzo College kies je omdat je elke dag met plezier naar school wilt gaan. Er is een toffe afwisseling tussen dingen die moeten en dingen die mogen. Tussen theorie en praktijk. Tussen stilzitten en bezig-zijn. Bij het vakkenpakket van Metzo College mag je in heel veel gevallen zelf kiezen wat jij wil doen. Met..
Lees verder

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!