Menu

Bedrijfspagina

Sanovo Technology Netherlands

Nieuws

Innovatiehub InnoFields

29 januari 2024

InnoFields is een samenwerking tussen Royal Eijkelkamp, Altop en HAL24K-Agri en is een thematische hub gericht op droogte en bodemverbetering. Samen met studenten wordt er nieuwe kennis ontwikkeld op het gebied van droogte en bodemverbetering. Studenten worden opgeleid in de nieuwste ontwikkelingen en kunnen een bijdrage leveren aan de innovatie van de bedrijven. Vanuit de..
Lees verder

Rabobank

19 januari 2024

Rabobank is een coöperatieve bank met een missie. Samen met onze stakeholders zetten we ons al 125 jaar in voor een toekomstbestendige samenleving en grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bedienen we particuliere en zakelijke klanten, wereldwijd focussen we op de food- en agrisector. Met altijd als uitgangspunt: samen bereiken we meer dan alleen.
Lees verder

Agrio Uitgeverij

12 december 2023

Kom doen waar je goed in bent! Agrio is voor boeren, en door boeren. Ons team bestaat uit ongeveer tachtig professionals, elk met hun eigen specialisme. Sommigen zijn dochter of zoon van een boer; een aantal collega’s combineert nog steeds hun baan met werken op de boerderij. En net zo als bij de boeren thuis, zijn..
Lees verder

Settle

5 december 2023

Settle makes it feel good Settle produceert meubelcollecties voor verschillende verkooporganisaties en fabrikanten, waarbij ontzorging centraal staat. Onze focus: kwaliteit, maatwerk en flexibiliteit. Wij staan garant voor een hoog afwerkingniveau en wij leveren dan ook uitsluitend duurzame producten af. Wij stemmen graag met u af wat uw wensen en eisen zijn op het gebied van..
Lees verder

Schaersvoorde

29 november 2023

Organisatie met mogelijkheden Onze school telt in totaal ca 1650 leerlingen en ruim 200 medewerkers (onderwijzend en ondersteunend). Het brede schoolaanbod binnen de vier vestigingen, maakt dat medewerkers veel mogelijkheden hebben. Wij zijn bovendien onderdeel van de Stichting Achterhoek VO die mobiliteit tussen de tien verschillende scholen van de Stichting mogelijk maakt. Ontwikkeling Wij verwachten van..
Lees verder

Panora Lyceum

29 november 2023

Op het Panora Lyceum prikkelen we jouw nieuwsgierigheid. Je daagt jezelf en anderen uit. Iedere dag opnieuw. Leren is grenzen verleggen. Je leert door te onderzoeken én door fouten te maken. Samenwerken staat centraal. Door ontmoetingen met anderen krijg je bovendien oog voor de wereld om je heen. Belangrijk, want met jouw unieke persoonlijkheid maak..
Lees verder

Metzo College

29 november 2023

Het Metzo College kies je omdat je elke dag met plezier naar school wilt gaan. Er is een toffe afwisseling tussen dingen die moeten en dingen die mogen. Tussen theorie en praktijk. Tussen stilzitten en bezig-zijn. Bij het vakkenpakket van Metzo College mag je in heel veel gevallen zelf kiezen wat jij wil doen. Met..
Lees verder

MaxX Onderwijs

29 november 2023

Wij zijn MaxX, een school voor praktijkonderwijs. We geven les aan kinderen van 12 t/m 18 jaar die vooral leren door te doen. We hebben respect voor ieders culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Iedere leerling ontwikkelt eigen talenten.  MaxX is een school voor praktijkonderwijs in Neede, die ongeveer 150 leerlingen telt. De school heeft een openbaar karakter. Dit..
Lees verder

Houtkamp College

29 november 2023

Regelmatig zijn wij op zoek naar talentvolle medewerkers voor onze school. Maar waarom zou je bij Het Houtkamp College willen werken? Durf te gaan voor eigentijds en vernieuwend onderwijs Het onderwijs op het Houtkamp College is anders dan dat van traditionele scholen voor voortgezet onderwijs. Het is eigentijds en vernieuwend. Onze onderwijspijlers zijn ondernemend leren,..
Lees verder

Gerrit Komrij College

29 november 2023

Het Gerrit Komrij College is de school voor VO voor Winterswijk en omgeving waar alle leerlingen, vanuit het openbare karakter van de school, welkom zijn. Wij zijn er verantwoordelijk voor het onderwijs te laten aansluiten bij de omgeving en de leerlingen goed voor te bereiden op hun toekomst.
Lees verder

Almende College

29 november 2023

Welkom bij het Almende College, een school voor vmbo, havo, vwo en gymnasium! Op het Almende College houden we van leren. We organiseren het leren vanuit de aandacht die we hebben voor iedere leerling, voor elkaar en voor de omgeving.
Lees verder

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!