Menu

Bedrijfspagina

Contour Covering Technology

Contour Covering Technology

Industrieweg 32
7102 DZ Winterswijk
0543-546789werkenbij@contour.eu

Contour is een metaalbedrijf en toeleverancier. Voor onze hightech klanten maken wij metaalproducten van plaatwerk. Onze klanten gebruiken deze producten van meestal in de eindassemblage van het eindproduct. Dit zijn klanten die bijvoorbeeld chipmachines, ziekenhuisapparatuur en pakketsorteercentra maken. Daar levert Contour dan de metalen onderdelen voor. Vaak zijn dit compleet geassembleerde behuizingen. Onze klanten monteren dan nog de elektronica, uploaden de software en testen het apparaat.

Goed werkgeverschap

Onze communicatielijnen zijn kort en er is een informele werksfeer. Wij vinden dat medewerkers zich thuis moeten voelen binnen de organisatie en over de juiste middelen en kennis moeten beschikken om hun werk te kunnen verrichten.

Goed werkgeverschap is een voorwaarde om dit mogelijk te maken. Om die reden wordt er veel aandacht besteed aan het creëren van een goede werkomgeving. Wij bieden onze medewerkers de kans om zich verder te ontwikkelen, zowel verdiepend als verbredend.

Wij zorgen bovendien voor goed ingerichte ergonomische werkplekken, waarbij veel aandacht wordt besteed aan het onderhoud van machines en gereedschap. Contour is een absolute voorloper wat betreft het machinepark, wij vinden het belangrijk om continu te innoveren.

Het leuke aan werken bij Contour is dat het bedrijf groot genoeg is om professioneel georganiseerd te zijn. Er zijn allerlei specialismen waarin je je kan verdiepen. Tegelijkertijd is het bedrijf klein genoeg om na verloop van tijd iedereen in het bedrijf te leren kennen. Als je extra inzet en persoonlijke ontwikkeling laat zien, dan wordt dit gezien en gewaardeerd.

https://www.youtube.com/watch?v=unDGBACsJG8