Menu

Bedrijfspagina

Agrio Uitgeverij

Agrio Uitgeverij

Uitgever én partner in marketing en communicatie. Naast dat we kennisdelen in Nederlands grootste boerencommunity, zijn wij ook marketing- en communicatiepartner.

Handelsweg 2
7041 GX 's-Heerenberg
0314-626437t.yapru@agrio.nl

Kom doen waar je goed in bent!

Agrio is voor boeren, en door boeren. Ons team bestaat uit ongeveer tachtig professionals, elk met hun eigen specialisme. Sommigen zijn dochter of zoon van een boer; een aantal collega's combineert nog steeds hun baan met werken op de boerderij. En net zo als bij de boeren thuis, zijn wij bij Agrio ook één grote familie, die samen werkt aan een gezamenlijk doel.

Onze missie: door het verspreiden van waardevolle informatie en expertise willen wij boerenfamilies sterker maken en helpen zich voor te bereiden op de toekomst.

Uitgever én partner in marketing en communicatie

Naast dat we kennisdelen in Nederlands grootste boerencommunity, zijn wij ook marketing- en communicatiepartner. Wij adviseren en ontzorgen bedrijven die zich inzetten voor de agrarische sector. Met onze marktkennis, gedragsdata en marcom-expertise helpen we hen van strategie tot rendement.

Alle specialismen in huis

Voor onze lezers en adverteerders bundelen we onze krachten en zetten we al onze talenten in. In één creatief huis werken journalistieke uitblinkers en nieuwsjagers samen met creatieve breinen, webwizards, data-duizendpoten, videoguru’s, mediameesters, marketingmagiërs én onze onmisbare helden van HR, IT, administratie, abonnementsupport en facilitair.

Ploat proaten en trekker rijden zijn geen vereiste,

een kritische blik en een lading enthousiasme wél!

Werk dat ertoe doet

in een omgeving waar jij ertoe doet!

Elke dag stellen wij ons de vraag: wat kunnen wij betekenen voor boerenfamilies en agrarische bedrijven? En met welke informatie en ondersteuning zijn zij echt geholpen? Of het nu gaat om onze lezers, onze relaties of onze collega’s, als we hen van dienst kunnen zijn, zullen we dat zeker doen. Sterker nog: met ons werk een ander helpen is in onze missie verankert. Past dit ook bij jou? Neem dan contact op om te ontdekken hoe jouw talenten bij ons het best tot hun recht kunnen komen, of bekijk alvast onze vacatures.

Openstaande vacatures Agrio Uitgeverij