Menu

Afstudeerstage

marketing in de Achterhoek

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage marketing in de Achterhoek? Welkom bij SmartHub! Hier ontdek je de vele mogelijkheden die onze aangesloten bedrijven jou te bieden hebben. Want om jouw marketing/communicatie studie succesvol af te ronden is een uitdagende afstudeerstage wat je nodig hebt. En je raadt het al: die vind je hier.

Met meer dan 160 aangesloten bedrijven, goede contacten met onderwijsinstellingen én veel ervaring in het verbinden van jong talent met bedrijven is SmartHub de juiste bron voor het vinden van jouw marketing afstudeerstage. Wij zijn geen commerciële partij of bemiddelaar; wat we wél doen is kansen zichtbaar en bereikbaar maken voor jong talent in de Achterhoek.

Wie op zoek is naar een afstudeerstage marketing is bij SmartHub dan ook op de goede plek. Op deze pagina vind je de actuele afstudeerstages in de richting van marketing die onze aangesloten bedrijven je te bieden hebben.

Wat houdt een afstudeerstage marketing in?

Als afstudeerder in de richting van marketing kun jij binnen een bedrijf vele kanten op. Zo kun je marktonderzoeken opzetten, een marketingplan schrijven, businessplannen uitwerken, een imago-onderzoek doen, een haalbaarheidsonderzoek opzetten, nieuwe producten in de markt zetten of een klanttevredenheidsonderzoek uitvoeren. Of bijt jij je liever vast in ondernemingsplannen, online marketingplannen en -strategieën, social media en salesplannen? Waar jouw marketinghart en -talent ook ligt: als afstudeerder in de richting van marketing kun jij écht van betekenis zijn voor een bedrijf.

Ondertussen leer je als afstudeerder natuurlijk veel van je begeleiders en collega’s. Het doel van jouw afstudeerstage is immers dat jij jouw studie succesvol kunt afronden én dat jij jezelf kunt ontwikkelen tot de marketingprofessional van de toekomst. Onze aangesloten bedrijven hebben daar wel oren naar en staan te popelen om jou als jong talent te verwelkomen in het team. Kies zelf welke branche het beste bij je past en solliciteer direct op één van de openstaande vacatures.

Jouw afstudeerstage marketing vind je bij SmartHub

Het doel van SmartHub is de verbindende factor vormen tussen stagezoekers, afstudeerders en starters op de arbeidsmarkt enerzijds en Achterhoekse bedrijven anderzijds. Deze innovatieve, ambitieuze bedrijven hebben jou als jong talent namelijk vele kansen te bieden, en daar dragen wij graag aan bij. Met meer dan 160 aangesloten bedrijven hebben we altijd een aantrekkelijk overzicht van vacatures die je gemakkelijk op onze website kunt vinden.

Check de vacatures voor jouw afstudeerstage marketing of neem contact op

Nog niet gevonden wat je zocht? Of heb je een andere vraag waarbij je de hulp van SmartHub kunt gebruiken? Onze mailbox staat altijd voor je open. Stuur gerust een e-mail, dan kijken wij hoe we je verder kunnen helpen.

Alvast meer inspiratie opdoen? Lees ook deze recente artikelen:

Bekijk gerelateerde vacatures

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!