Menu

SmartHub Achterhoek

Wilkommen

JOUW STAGE IN DE ACHTERHOEK. DAAR KUN JE MEE VOORUIT.

SmartHub is het platform zonder winstoogmerk dat honderden stage- en afstudeerplekken voor je in kaart heeft gebracht. Stuk voor stuk bij ambitieuze Achterhoekse organisaties die hun deuren wagenwijd voor je open hebben staan.

Met SmartHub promoten we de Achterhoek onder studerende jongeren in heel Nederland. Wij laten zien dat deze regio, in het oosten van ons land, veel te bieden heeft voor studenten die op zoek zijn naar een stage, afstudeeropdracht of startersfunctie. De bij ons aangesloten organisaties willen allemaal de volgende stap zetten in hun ontwikkeling. En daar laten ze jou graag onderdeel van zijn! Dus, zoek jij een stage waar jouw ontwikkeling centraal staat, en waar je meer dan welkom bent? Dan zit je goed bij SmartHub Achterhoek.

Check meteen alle vacatures!

Ons team

SmartHub Achterhoek is ontstaan uit een initiatief van Achterhoekse ondernemers, overheden, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties. Het projectteam bestaat uit Nikki Dijkstra (projectmedewerker), Babeth Brouwer (content), Jan Kaak (ondernemer), Toin de Ruiter (ondernemer), Carolien Nijhuis (ondernemer), Sander Berendsen (onderwijs) en Remko ten Brinke (communicatie-adviseur).

Partners

Met verschillende partnerorganisaties in de regio hebben we een strategisch partnership:

  • Graafschap College
  • Innovatiehub
  • De Netwerkplaats
  • SmartHub Incubator Industry (SHII)
  • Talententuin Achterhoek
  • VNO-NCW Achterhoek
  • HAN
  • Saxion

Als non-profit organisatie bundelen we elke dag onze krachten met elkaar en onze partners om ons doel waar te maken: de Achterhoek promoten als dé stage- en afstudeerregio van Nederland!

Achterhoek: dé stage- en
afstudeerregio van nederland

Mooie merken en bedrijven met stageplaatsen vind je overal. Maar wanneer je op zoek bent naar echtheid, naar bedrijven die vanuit gelijkwaardigheid werken aan een duurzame toekomst, dan is je kans van slagen bijzonder groot in de Achterhoek.

Een mentaliteit van lef, aanpakken, gewoon dóen en dat vooral samen met collega’s en andere bedrijven: dat maakt ons tot dé stage- en afstudeerregio van Nederland. Kom je het zelf ontdekken?

Bekijk de vacatures en vind jouw stage in de Achterhoek!

Onze werkgevers

Waar

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!