Menu

Bedrijfspagina

Frontis

Frontis

Euroweg 5
7051 EB Varsseveld
carriere@frontis.nl

Frontis is het toonaangevend digitaal bureau uit de Achterhoek met ruim 20 jaar ervaring en een team van zo'n 35 specialisten. We combineren design, development en marketing om de business van onze opdrachtgevers te laten groeien.

Met bewezen technologieën en tools (zoals Microsoft, Kentico, Umbraco) creëren we hoogwaardige oplossingen waar we trots op zijn. 

Dit is stagelopen bij Frontis

Als stagiair bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om steeds nieuwe technieken te leren, ontwikkelingen bij te houden en certificaten te halen. Dus je bent niet de enige die nog aan het leren is! En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

Openstaande vacatures Frontis