Menu

Bedrijfspagina

Frontis

Frontis

Euroweg 5
7051 EB Varsseveld
info@frontis.nl

Frontis is een digitaal bureau uit Varsseveld met ruim 40 specialisten. Sinds 2000 moderniseren wij commerciële processen van maakbedrijven en groothandels. We zijn toonaangevend in deze branche met nationale en internationale opdrachtgevers. Hierbij combineren we design, development, data en content. We zijn een uniek team van aanpakkers met de Achterhoekse mentaliteit. En daarnaast maken we een hoop 'schik' met elkaar, op de werkvloer en tijdens onze leuke activiteiten en uitjes.

Ontdek wat er gebeurt als je vandaag besluit om morgen bij ons te werken: https://werkenbij.frontis.nl/

Dit is stagelopen bij Frontis

Als stagiair bij Frontis werk je mee aan afwisselende projecten, in een multidisciplinair team, samen met ambitieuze klanten. Werken in een jong team (gemiddelde leeftijd = 32) met een informele werksfeer waar iedereen eigen initiatief kan nemen, iedereen elkaar scherp houdt en iedereen (ja ook de directie) wel eens de vaatwasser uitpakt.

We staan nooit stil, zijn leergierig en dagen onszelf uit om steeds nieuwe technieken te leren, ontwikkelingen bij te houden en certificaten te halen. Dus je bent niet de enige die nog aan het leren is! En naast al dat harde werken… maken we tijd voor gekkigheid, kantoorhumor en leuke uitjes, zoals workshops, BBQ’s en feestjes!

Openstaande vacatures Frontis