Menu

Bedrijfspagina

Construsoft

Construsoft

Wij zijn Construsoft. We zijn er voor de bouwsector en ondersteunen bouwprofessionals met geavanceerde software, uitgebreide support en consultancy.

Hengelder 16
6902 PA Zevenaar
+31 316 74 58 45Tessa.van.enckevort@construsoft.com+31 316 74 58 45

Construsoft is opgericht in Nederland en is in 25 jaar uitgegroeid tot een internationale speler met 200 medewerkers verdeeld over 35 kantoren in Europa en Zuid-Amerika. Het hoofdkantoor staat nog altijd in Zevenaar en hier werken 45 mensen. We zijn er voor de bouwsector en ondersteunen bouwprofessionals met geavanceerde software, uitgebreide support en consultancy.

We gaan als team voor onze klanten. We delen onze kennis, ontzorgen en begeleiden hen met als doel deuren te openen naar een gedigitaliseerde bouwwereld met gestroomlijnde ontwerp- en bouwprocessen, optimale communicatie en samenwerking.

Je vindt bij ons een open en prettige werksfeer. De verbondenheid tussen collega’s is groot en als werkgever vinden we het belangrijk om dat te blijven stimuleren. We delen onze kennis via intranet en tijdens lunches en workshops. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging, zodat we elkaar ook op een andere manier en buiten werktijd leren kennen. Hoogtepunten zijn wat dat betreft toch wel onze jaarlijkse skitrip en de zomerBBQ in juni.

We geven medewerkers graag mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen, zowel op inhoud als op persoonlijk vlak. Je krijgt vertrouwen en de ruimte en vrijheid om zelf invulling te geven aan je rol.

Openstaande vacatures Construsoft