Menu

Bedrijfspagina

247TailorSteel

247TailorSteel

Markenweg 11
7051 HS Varsseveld
+31 315 270 376sollicitatie@247tailorsteel.com

Join the winning team!

247TailorSteel is actief in de plaatstaalbewerkende industrie. Een industrie die al een behoorlijke historie met zich meedraagt. Oftewel, de branche waartoe zij behoren is niet nieuw. De manier waarop we binnen deze branche te werk gaan met stages en carrièrekansen is daarentegen zéér vernieuwend. We hebben een werkklimaat gecreëerd waarin ook mensen uit volstrekt andere branches zich snel thuisvoelen. 

Hoogwaardig machinepark

247TailorSteel is in 2007 gestart met twee 5-kW-lasermachines van Trumpf. Tegenwoordig zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, meer dan 72 TRUMPF vlakbedlasers, 18 Adige buis-lasersnijmachines, 43 LVD ToolCell kantbanken en 12 kantafronding machines in. Inmiddels werken wij vanuit zes vestigingen in Varsseveld (NL), Oud Gastel (NL), Oyten (D), Hilden (D), Langenau (D) en Hooglede (B).

Door middel van AGV's worden de platen van diverse staalsoorten naar de draagarm van de lasersnijmachine gereden, die daarmee automatisch wordt beladen en afgeladen. De maatvoering wordt direct uit de gegevens van de bestelling gegenereerd. Dit systeem is niet alleen snel en flexibel, maar ook uitermate efficiënt.