Meer over247TailorSteel

Omschrijving

247TailorSteel is al ruim 15 jaar actief in de plaatstaalbewerkende industrie. 247TailorSteel levert lasergesneden plaat- en buismateriaal op maat. Vandaag de dag maken duizenden klanten gebruik van het 247TailorSteel portaal, Sophia®, om zo op maat gesneden metalen platen, buizen en kantdelen te bestellen.

Hoogwaardig machinepark

247TailorSteel is in 2007 gestart met twee 5-kW-lasermachines van Trumpf. Tegenwoordig zetten wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, meer dan 46 TRUMPF vlakbedlasers, 15 Adige buis-lasersnijmachines, 36 LVD ToolCell kantbanken en 9 kantafronding machines in. Inmiddels werken wij vanuit vier vestigingen in Varsseveld (NL), Oyten (D), Hilden (D) en Langenau (D). De productiefaciliteiten in Hooglede (B) en Oud Gastel (NL) zijn momenteel in aanbouw.

Door middel van AGV's worden de platen van diverse staalsoorten naar de draagarm van de lasersnijmachine gereden, die daarmee automatisch wordt beladen en afgeladen. De maatvoering wordt direct uit de gegevens van de bestelling gegenereerd. Dit systeem is niet alleen snel en flexibel, maar ook uitermate efficiënt.

Energiezuinige productieprocessen

Het energieverbruik bij 247TailorSteel ligt fors lager in vergelijking met andere lasersnijfabrikanten. Bovendien wordt dankzij de recent ontwikkelde nestingtechniek van meerdere opdrachten de hoeveelheid materiaalafval aanzienlijk teruggebracht. Op deze manier kan 247TailorSteel plaatstalen laseruitslagen van topkwaliteit aanbieden.

Smart Bending Factory 

247TailorSteel is onderdeel van het fieldlab ‘Smart Bending Factory’, waarin een fysieke ultramoderne fabriek op het gebied van metaalbewerking wordt opgezet. Hier kunnen bedrijven kennis, ervaring en middelen met elkaar delen en bewerkingsprocessen gezamenlijk exploiteren. Via internet kunnen klanten volledig gedigitaliseerd producten bestellen, waarvan de kosten van één product gelijk zijn als ware het een product uit een serie van 500 stuks.

Werk vandaag al in de toekomst!

Steek jij graag de handen uit de mouwen binnen onze productie of logistiek of geef jij toch de voorkeur aan een functie op een andere afdeling? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s! Naast dat het werken bij 247TailorSteel uitdagend én afwisselend is, biedt het jou nog veel meer voordelen. We werken met de nieuwste machines, hebben geautomatiseerde productieprocessen en hebben een ruime en schone werkomgeving.

We zijn continue op zoek naar nieuwe collega's en stagiairs. Onze actuele vacatures vind je op https://werkenbij.247tailorsteel.com/.

Staat jouw (stage)vacature er niet tussen, maar heb je wel interesse? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact met op ons op. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.