Menu

Afstudeerstage

technische bedrijfskunde

Studeer je technische bedrijfskunde en mag je binnenkort afstuderen? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een afstudeerstage technische bedrijfskunde. De Achterhoek is de perfecte locatie voor een uitdagende afstudeeropdracht: hier staan de deuren altijd voor je open en maak je écht het verschil binnen bedrijven. Lees gauw verder!

Afstudeerstage technische bedrijfskunde: wat ga je doen?

De wereld van technische bedrijfskunde is breed. Dat maakt de mogelijkheden voor jou als afstudeerder minstens zo breed; praktisch elk bedrijf heeft immers te maken met (technische) processen en projectmanagement waarbij jij van waarde kunt zijn.

Om je een idee te geven van wat je tijdens je afstudeerstage technische bedrijfskunde zoal tegen kunt komen, geven we hieronder enkele voorbeelden van afstudeeronderzoeken. Uiteraard is de definitieve invulling van je onderzoek geheel afhankelijk van jouw eigen ideeën én de wensen/mogelijkheden van het bedrijf waar jij gaat afstuderen.

Bekijk hier de vacatures die momenteel openstaan.

Tijdens een afstudeerstage technische bedrijfskunde kun je je bezighouden met..:

  • Ontwerpen, managen en verbeteren van bedrijfsprocessen;
  • Bedrijfsrisico’s minimaliseren en winst maximaliseren;
  • Efficiënte(re) workflows ontwikkelen;
  • Concurrentiepositie en bedrijfskwaliteit verbeteren;
  • Analyseren van sterke en zwakke punten in een organisatie en op basis daarvan adviezen uitbrengen.

Zoek je een afstudeerstage in een andere technische richting?

Ook als je een afstudeerstage zoekt in de richting van logistiek & management, werktuigbouwkunde of een andere technische studie kun je bij ons terecht.

Bekijk alle technische afstudeerstages.

Afstudeerstage zoeken via SmartHub: veel opties op één plek

SmartHub is de verbinder tussen jong talent en Achterhoekse bedrijven. Met onze vele handige connecties weten we de juiste ingangen te creëren voor stagezoekers, afstudeerders en starters op de Achterhoekse arbeidsmarkt. We denken dan ook graag met je mee; neem gerust contact op als je persoonlijke hulp wilt bij het vinden van je afstudeerplek.

Meer lezen over stage & afstuderen in de Achterhoek?

Op onze website bundelen we de succesverhalen van stagezoekers en afstudeerders die in de Achterhoek hun plek vonden. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de verhalen van Senne, Lars of Lucas:

Bekijk gerelateerde vacatures

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!