Menu

Afstudeerstage

bedrijfskunde in de Achterhoek

Nadert voor jou het eind van je bedrijfskunde studie? Dat betekent dat je op zoek moet naar een afstudeerstage bedrijfskunde. En een toffe afstudeerstage in de richting van bedrijfskunde vind je natuurlijk in de Achterhoek! Lees snel verder en ontdek met welke bedrijven wij je in contact kunnen brengen.

Jouw studie bedrijfskunde zit er bijna op, maar voor je dat felbegeerde papiertje in handen hebt moet je uiteraard nog een afstudeerstage doen. Daarom ben je op zoek naar een geschikte plek; het liefst in de Achterhoek, want daar zitten véél toffe bedrijven waar jij echt van meerwaarde kunt zijn.

Bij SmartHub zijn ruim 160 bedrijven uit de regio aangesloten die allemaal openstaan voor jong, aanstormend talent zoals jij. We zijn geen commerciële partij of bemiddelaar, maar een verbinder tussen jong talent enerzijds en Achterhoekse bedrijven anderzijds. Op deze pagina zie je welke afstudeerstages bedrijfskunde er op dit moment aangeboden worden.

Afstudeerstage bedrijfskunde: wat ga je doen?

De afgelopen jaren heb jij je tijdens je studie ontwikkeld tot een kansenspotter, een analytische denker en een ondernemende aanpakker met een commerciële blik. Tijdens je afstudeerstage is het tijd om deze skills in de praktijk te brengen in de vorm van een afstudeeronderzoek.

Vragen als: ‘waarin onderscheiden wij ons ten opzichte van concurrenten?’, ‘welke behoeften heeft onze doelgroep?’ en ‘waar liggen kansen voor toekomstige samenwerkingen?’ zijn voor veel bedrijven erg actueel. Precies in die vraagstukken kan jij tijdens een afstudeerstage bedrijfskunde van meerwaarde zijn.

Het leuke is dat je soortgelijke onderzoeken in vrijwel iedere branche kunt doen. Wil jij weten welke bedrijven voor jou een plekje vrij hebben? Check meteen de vacatures!

Afstudeerstage vinden via SmartHub

Als verbinder tussen jong talent en ambitieuze Achterhoekse bedrijven hebben we bij SmartHub al vele succesvolle matches zien ontstaan. Wij weten waar de kansen voor jou als afstudeerder liggen en brengen je graag in contact met het bedrijf dat bij jou past. Om het je gemakkelijk te maken hebben we alle afstudeerstages in de richting van bedrijfskunde op één plek gebundeld. Zo helpen wij jaarlijks tientallen studenten aan een passende afstudeerstage in de Achterhoek.

Check onze vacatures of vraag SmartHub om hulp

Hulp nodig bij het vinden van je afstudeerstage bedrijfskunde? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Ons netwerk bevindt zich door heel de Achterhoek, dus de kans is groot dat we ook voor jou een passende plek kunnen vinden. Stuur ons gerust een e-mail, dan helpen wij je verder.

Meer lezen over stage lopen of afstuderen in de Achterhoek?

Bekijk gerelateerde vacatures

Meer weten? Neem gerust contact met ons op!