Menu

Bedrijfspagina

Welgro

Welgro

Parallelweg 18
7141 DC Groenlo
0544-461572karin.kuiper@welgro.nl

Welgro verkoopt, ontwerpt en fabriceert sinds 1961 bulktrailers, vaste bulktanks en pompinstallaties voor het vervoer van veevoer, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige stoffen. Daarnaast verkopen we slijtage delen aan klanten, service partners & agenten en hebben we een service afdeling waar reparaties en onderhoud wordt gedaan en de huurvloot wordt beheerd.

Jaarlijks gaan er zo'n 120 bulkwagens, die klant specifiek zijn ontworpen, naar klanten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het engineering team vertaalt klantwensen naar technische oplossingen en vervolgens vindt het gehele productieproces, vanaf plaatvorming tot en met het lakken en de afbouw, in huis plaats. De opleggers worden vaak vele jaren 24/7 ingezet waarbij we hoge inzetbaarheid en lage gebruikerskosten (kosten die onze klanten over de levensduur van de oplegger hebben) nastreven.

Met een team van ruim 125 collega’s werken we dagelijks aan het uitbouwen van onze marktleiderspositie waarbij kernwaarden als kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie centraal staan. Verder zijn aspecten als samenwerking, de goede sfeer van ‘aanpakken’, zorgen dat het werk gedaan wordt, een belangrijk deel van de Welgro-cultuur.

Naast de locatie in Groenlo heeft Welgro sinds 2009 een productievestiging in Kleve, Duitsland waar ook een deel van de bulkwagens wordt gefabriceerd. Uitgebreidere informatie over Welgro en onze producten en diensten is te lezen op www.welgro.nl.

Openstaande vacatures Welgro