Menu

Bedrijfspagina

WBC Bouwgroep

WBC Bouwgroep

WBC uit Winterswijk is al bijna 70 jaar dé specialistische bouwpartner. Onze expertise ligt in het realiseren van hoogwaardige maatwerkprojecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en op het gebied van renovatie, transformatie en verbouwingen. WBC, daar bouw je mee!

Snelliusstraat 10
7102 ED Winterswijk
0543 55 10 10 werkenbij@wbc.nl

Wil je graag ervaring opdoen en samen met onze experts werken aan unieke bouwprojecten? Kies dan voor een stage bij WBC uit Winterswijk! We werken geregeld samen met stagiaires van het Graafschap College, Hogeschool Saxion en de HAN.

Hoogwaardige projecten
Al bijna 70 jaar is WBC Bouwgroep dé specialistische bouwpartner. Naast de realisatie van luxe woningen en appartementen, zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige maatwerkprojecten op het gebied van utiliteit, onderwijs, retail en industrie, zowel in nieuwbouw als in transformatie en renovatie. De oorsprong van ons bouwbedrijf ligt in de Achterhoek. Samen realiseren we de mooiste bouwprojecten. In de regio, in heel Nederland en zelfs in Duitsland!

Waarom een stage bij WBC?
Gezelligheid, teamwork en veel toffe bouwprojecten om aan te werken! Als stagiair maak je deel uit van een hecht team van 75 medewerkers. Er worden ook regelmatig borrels, etentjes en andere gezellige activiteiten georganiseerd. Je krijgt een volwaardige rol binnen een projectteam en werkt nauw samen met experts die jou graag begeleiden in jouw ontwikkeling. Veel studenten hebben na hun stage ook een vaste baan bij WBC gevonden!

Openstaande vacatures WBC Bouwgroep