Menu

Bedrijfspagina

WBC Bouwgroep

WBC Bouwgroep

WBC is al ruim 65 jaar dé specialistische bouwpartner voor unieke maatwerkprojecten in de utiliteitsbouw, industriebouw en woningbouw. Altijd met een bijzonder oog voor detail.

Snelliusstraat 10
7102 ED Winterswijk
0543 55 10 10 werkenbij@wbc.nl

Ben jij een gedreven student met een passie voor de bouw? Wil je graag praktijkervaring opdoen en werken met ervaren professionals? Dan is een stage bij WBC in Winterswijk wellicht iets voor jou! Er zijn regelmatig stages op mbo en hbo-niveau beschikbaar.

Als familiebedrijf met roots in de Achterhoek hechten wij grote waarde aan langdurige relaties, niet alleen met opdrachtgevers, architecten en onderaannemers maar vanzelfsprekend ook met ons personeel. Momenteel hebben wij 75 mensen in vaste dienst en we zijn trots op de lange dienstverbanden die we kennen!

Hoogwaardige projecten
Een leuke baan betekent plezier in je werk. Voorwaarden hiervoor zijn een goede werksfeer en elke dag een nieuwe uitdaging. Dit is bij WBC aan de orde van de dag, want samen realiseren we de mooiste bouwprojecten. Van exclusieve villa's tot scholen en fraaie appartementencomplexen. Op wbc.nl/projecten kun je recente projecten bekijken.

Wat bieden we?
Een aantrekkelijke en afwisselende stageplek waar je je goed kunt ontwikkelen. Je komt terecht in een hecht en gezellig team, waarbij je de kans krijgt om aan verschillende soorten opdrachten en projecten te werken. Je krijgt de ruimte om je talenten ten ontplooien en te leren van onze professionals.

WBC kenmerkt zich door een open werksfeer en veel gezelligheid. Dit is iets dat wij belangrijk vinden. Er worden dan ook regelmatig borrels, etentjes en andere activiteiten georganiseerd.

Openstaande vacatures WBC Bouwgroep