Menu

Bedrijfspagina

WBC Bouwgroep

WBC Bouwgroep

Winterswijk0543 55 10 10 a.tekronnie@wbc.nl

Wij zijn WBC, de specialistische bouwpartner uit Winterswijk met landelijk een sterke positie in maatwerkprojecten op het gebied van retail, utiliteitsbouw, industriebouw, food en hoogwaardige woningbouw.

Als familiebedrijf met roots in de Achterhoek hechten wij grote waarde aan langdurige relaties, niet alleen met opdrachtgevers, architecten en onderaannemers maar vanzelfsprekend ook met ons personeel. Momenteel hebben wij 75 mensen in vaste dienst en we zijn best trots op de lange dienstverbanden die we kennen.

Werken bij WBC
Een leuke baan betekent plezier in je werk. Voorwaarden hiervoor zijn een goede werksfeer en elke dag een nieuwe uitdaging. Dit is bij WBC aan de orde van de dag, samen realiseren we de mooiste projecten. Wij zijn trots op onze mensen die bekend staan om hun buitengewoon vakmanschap, inzet en plezier in bouwen. Wil je ook deel uitmaken van ons team? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Groei- en ontwikkelkansen
De bouwsector staat niet stil maar is volop in beweging. Daarom investeren wij in onze mensen, er zijn volop groei- en ontwikkelingskansen. Ook voor mensen die een carrièreswitch willen maken bestaan mogelijkheden binnen ons bedrijf. Zo bouw je niet alleen aan uitdagende projecten maar ook aan je eigen toekomst!

Openstaande vacatures WBC Bouwgroep