Menu

Bedrijfspagina

Ulamo Groep

Ulamo Groep

Riezenweg 1
7071 PR Ulft
0315-688688hr@ulamo.nl

De Ulamo Groep is specialist op het gebied van poedercoating en de vervaardiging van producten uit dun plaatwerk voor de radiatorbranche. We staan voor kwaliteit, innovatie, betrokkenheid en verantwoordelijkheid. Dat zijn ook de waarden waarin onze medewerkers zich herkennen.
De Ulamo Groep bestaat uit Ulamo Metaal, Ulamo Coating en Sentimo. Bij deze drie bedrijven werken in totaal zo’n 200 medewerkers.

Ulamo Metaal - specialist in de toelevering voor de radiatorindustrie

Ulamo Metaal is een internationaal opererende onderneming en maakt metaalproducten voor de verwarmingsindustrie. We bieden gepatenteerde eigen producten die niet meer weg te denken zijn uit de sector, in kleine en grote series voor vrijwel de gehele Europese industrie, maar ontwikkelen ook nieuwe producten in co-engineering met de klant.

https://www.ulamometaal.nl/

Ulamo Coating - dé toonaangevende poedercoater

Al ruim een halve eeuw is Ulamo Coating dé toonaangevende poedercoater. Ulamo coating poedercoat voor gevelbouwers en producenten van straatmeubilair, zonwering, scheidingswanden, luchtbehandelingssystemen en is als poedercoater betrokken bij toonaangevende architectonische projecten. Sinds de oprichting in 1961 is er maar één doel; een kwaliteitsproduct leveren.

http://www.ulamo.nl/

Sentimo - radiatorbekleding

Als dochteronderneming van Ulamo maakt Sentimo hoogwaardige radiatorbekleding die geschikt is voor vrijwel alle radiatoren. Het doel van de radiatorbekleding is om een leefruimte een nieuwe sfeer te geven, zonder af te doen aan de functionaliteit van de radiator. Sentimo’s worden gemaakt van verzinkt plaatstaal en worden gefinisht met een laag poedercoater.
Onze unieke, metalen, radiatorbekleding geeft een bestaande radiator in - letterlijk - één klik een nieuwe look!

www.sentimo.nl

Openstaande vacatures Ulamo Groep