Menu

Bedrijfspagina

Trading Toppers

Trading Toppers

Trading Toppers is een internationale e-commerce speler en totaalleverancier in professionele hair- & beauty producten en accessoires. Wij bedienen zowel de particuliere (webshop) als de zakelijke markt (webshop & groothandel). Hiermee zijn we dé distributiepartner voor leveranciers en klanten.

Kronenweg 2
7051 HX Varsseveld
088 – 455 45 25werkenbij@tradingtoppers.nl

E-commerce professional in online shopping & B2B trading! 

Trading Toppers is actief in diverse nichemarkten en exploiteert webshops in binnen- & buitenland volledig in eigen beheer. Naast diverse B2C webshops focust Trading Toppers zich tevens op de B2B markt door als groothandel te fungeren voor diverse productgroepen en beleveren wij dagelijks andere webshops, groothandels en overige distributeurs door heel Europa. Door ons uitgebreide netwerk en bulk inkoop zijn wij in staat de beste condities te bieden, waarmee wij als vaste leverancier rendement en toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze relaties. Daarnaast geeft onze ideale strategische ligging ons de mogelijkheid om consumenten door heel Europa snel en voordelig te beleveren.

Wij kijken altijd uit naar talent. Dus zelfs als we momenteel geen vacatures hebben, horen wij toch graag van je. Als je denkt dat jij de nieuwe topper bent die wij zoeken, stuur dan je motivatie en CV naar werkenbij@tradingtoppers.nl en we zullen met plezier en aandacht kijken of we een passende functie of stageplaats voor je beschikbaar hebben.