Menu

Bedrijfspagina

Rots Bouw B.V.

Rots Bouw B.V.

Broekstraat 24,
7122 LC AALTEN
0543-495010dheezen@rotsbouw.nl

Rots Bouw is een familiebedrijf uit de Achterhoek. We zijn al bijna 150 jaar bouwers met oog voor het woon- en werkplezier van onze klanten. Ons familiebedrijf staat voor de ontwikkeling en bouw van toekomstbestendige huisvesting. Gebouwen om in te werken, te leren, te ondernemen, te zorgen, te wonen en te recreƫren. Als familiebedrijf maken we elke keuze met de volgende generaties voor ogen.

Rots Bouw is een allround bouwbedrijf met circa 50 medewerkers. We voeren werken uit voor professionele opdrachtgevers en we (ver)bouwen voor  particulieren. Je vindt onze projecten voornamelijk in de provincie Gelderland.

Werken bij Rots Bouw betekent dat je werkt voor een open en ambitieus bouwbedrijf in een inspirerende omgeving. Klantgerichtheid, vernieuwing en initiatief staan centraal in ons dagelijks denken en doen. We werken samen aan hetzelfde doel: het realiseren van geslaagde bouwprojecten.

We investeren in onze mensen en daarmee in onze gezamenlijke toekomst. We moedigen het aan om verder te leren na de basisopleidingen en de eigen vakkennis te verbreden. In dit kader bieden we medewerkers een breed pakket van opleidingsmogelijkheden.

Zoek jij een leuke stageplek in de Achterhoek?

Je bent nog volop aan het studeren en zoekt een leuk bedrijf om je praktijkopdracht of afstudeeronderwerp uit te voeren? Neem dan contact met ons op of kijk op onze website:

Werken bij - Rotsbouw

Jouw talent en jouw vaardigheden zijn bij Rots Bouw in goede handen. We hebben ervaren praktijkbegeleiders die jou voorbereiden op een toekomst in de bouw.