Menu

Bedrijfspagina

Profilers Communicatie

Profilers Communicatie

Een creatief, full service communicatiebureau in het Achterhoekse Doetinchem.

Hanzestraat 15
7006 RH Doetinchem
0314 36 82 00info@profilers.nl

Wie we zijn

Wij zijn aanpakkers in communicatie. Met onze specialisten hebben wij alles in huis om organisaties te helpen bij het ontdekken, vertalen en delen van hun kracht. Ons doel is om met overtuiging en impact in hoofd én hart van de doelgroep te komen.

Wat we doen

Bij Profilers houden wij ons onder andere bezig met het ontwikkelen van effectieve communicatiecampagnes, creatieve concepten en visuele identiteiten voor bedrijven. Met ons resultaatgerichte handelen en strategisch denken, zorgen wij ervoor dat onze klanten hun doelstellingen behalen en groeien in hun markt.

Hoe we dat doen

Wij omschrijven onszelf als doeners op het gebied van communicatie. Wij houden van actie. Bij ons schrijf je geen onnodig uitgebreide plannen die op een server verdwijnen, maar leer je actief aan de slag te gaan. Wij geloven namelijk dat dit de snelste weg naar resultaat is. Bij Profilers draait het om aanpakken. We denken strategisch na, stellen samen doelen op en zetten vervolgens onze expertise in om tot succes te komen. Dit doen we aan de hand van vier stappen:

  1. Denk: Met bestaande kennis én nieuwe inzichten leggen we het fundament om de communicatie op te bouwen.
  2. Profileer: Zonder profiel geen grip. Dus zorgen we voor een duidelijke profilering waarmee het bedrijf vooruit kan.
  3. Doe: Showtime! Als de ingrediënten klaarstaan kunnen we laten zien, horen en ervaren waarvoor een organisatie er is.
  4. Profiteer: We evalueren graag wat we samen hebben gerealiseerd. Om ervan te leren en het telkens een stukje beter te doen, want daar profiteren we beiden van.

Ben jij een échte aanpakker en wordt jij enthousiast van een stage of baan bij een toonaangevend communicatiebureau? Ons team staat graag klaar om jou te helpen succes te behalen voor jezelf én onze klanten.