Menu

Bedrijfspagina

Olympia Oost-Nederland

Olympia Oost-Nederland

𝗦𝗮𝗺𝗲𝗻 𝗺𝗮𝗸𝗲𝗻 𝘄𝗲 𝗶𝗺𝗽𝗮𝗰𝘁! Mensen helpen aan werk dat ertoe doet. Werk dat voor iedereen op een andere manier betekenisvol is. Dat is ons werk en daarmee maken we iedere dag positieve impact op mens, maatschappij en economie. Wij zien een toekomst waarin werk wordt gezien als een betekenisvolle activiteit waaruit ieder individu voldoening haalt en als bron voor collectief welzijn. Als Olympia hebben wij de purpose om de maatschappelijke transitie te leiden naar betekenisvol werk. Zodat iedereen beseft dat wat hij of zij doet, ertoe doet. Vanuit onze rol als werkgever, als arbeidsbemiddelaar en als partner van honderden organisaties.

Nobelstraat 11
7131 PZ Lichtenvoorde
0544 35 39 40j.schutten@olympia.nl+316 34 58 99 44

Stel je voor dat iedereen werk heeft waar talenten tot hun recht komen. Dat iedereen doet wat hij of zij belangrijk vindt zodat je voldoening ervaart. Het draagt bij aan het welzijn van mensen en het succes van werkgevers. Het maakt de arbeidsmarkt sterker. Bij Olympia stellen we sociaalmaatschappelijke impact voorop in alles wat we doen.

Een inspirerende onboarding, ontwikkeling, werving en selectie, talentmanagement, strategische personeelsplanning, het is zomaar een greep uit onze dienstverlening.

Als HR-partner geven we dagelijks invulling aan onze missie om mensen en organisaties te gidsen door de transitie naar werk van betekenis. Met ruim 25 medewerkers en een aantal stagiaires werken we vanuit ons regiokantoor in Lichtenvoorde, onze inhouselocaties en onze vestigingen in Almelo, Doetinchem, Haaksbergen, Hengelo en Zevenaar.

We hebben allemaal één ding gemeen: we werken vanuit onze missie om werk van betekenis voor mensen te realiseren. We denken en werken vanuit de kandidaat omdat we geloven dat betekenisvol werken bijdraagt aan individuele voldoening, betrokkenheid, trots en collectief welzijn.


Duurzaam verbinden

Als volwaardige HR-partner voor onze zakelijke relaties weten we welk talent zij nodig hebben. En we kennen de ideale kandidaat. Want we voeren gesprekken van betekenis met flexkrachten en werkzoekenden. Door te kijken naar wat iemand écht wil en belangrijk vindt. Door vervolgens proactief op zoek te gaan naar een werkgever waar mensen werk kunnen doen dat er voor hem of haar toe doet. In een werkklimaat waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen.

We verbinden niet eenmalig, maar duurzaam en hebben aandacht voor onze flexkrachten. Voor hun welzijn. Zo zorgen we ervoor dat mensen met plezier werken, blijven werken en zich kunnen ontwikkelen.

Betekenisvol ondernemen

Onze slogan ‘Olympia geeft werk betekenis’ is geen loze kreet. We ondernemen betekenisvol, dat blijkt ook uit resultaten van ons impactonderzoek. Onze manier van werken draagt bij aan het welzijn van mensen, aan ontwikkeling, diversiteit en inclusie. Want dat komt ten goede aan groei van mens en organisatie. Daarom inspireren en delen we ons netwerk en onze kennis via nieuwsbrieven, inspiratiesessies en trainingen op ons regiokantoor in Lichtenvoorde waarmee werkgevers en hun werknemers hun voordeel kunnen doen. Daarbij werken we vanuit een gezamenlijke missie en visie samen met externe partners. Zo bouwen we relaties en creëren we waarde!

Bekijk ook onze bedrijfsfilm!


Openstaande vacatures Olympia Oost-Nederland