Menu

Bedrijfspagina

Meilink

Meilink

Kamerlingh Onnesstraat 1
7271 AZ Borculo
+31(0)545-253525hr.meilink@meilink.eu

Werken bij Meilink is werken bij een familiebedrijf dat behoort tot de top van het industrieel verpakken. Wij ontwerpen en vervaardigen industriële verpakkingen, verpakken industriële (kapitaal)goederen en verzorgen het transport daarvan. Dit doen wij voor diverse sectoren denk aan: defensie, bouw, medisch of elektronica.

Meilink bestaat dit jaar 148 jaar en heeft 7 vestigingen met in totaal ruim 450 medewerkers. Vestiging Borculo (hoofdkantoor) bestaat uit ruim 160 medewerkers. De andere vestigingen zijn: Eindhoven, Raamsdonksveer, Schijndel, Edam, Rotterdam en Boxmeer.

De cultuur is te typeren als open en vriendelijk. We geven veel vertrouwen en vrijheid wat zorgt voor een goede werk- privé balans. Samen werken wij hard om de verwachting van onze opdrachtgevers telkens te overtreffen. Daarnaast is er ook ruimte voor plezier: successen worden gevierd, anderen wandelen een ontspannen rondje buiten en er worden zo nu en dan leuke activiteiten georganiseerd.

Wil jij je horizon verbreden? Kijk snel naar onze vacatures op Vacatures - Meilink

Niet de vacature of stage gevonden die je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie met CV en motivatie naar HR.meilink@meilink.eu. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar jong talent!

Openstaande vacatures Meilink