Menu

Bedrijfspagina

MaxX Onderwijs

MaxX Onderwijs

Wij zijn MaxX, een school voor praktijkonderwijs. We geven les aan kinderen van 12 t/m 18 jaar die vooral leren door te doen.

Parallelweg 5
7161 AE Neede
marije.vanhussel@achterhoekvo.nl

Wij zijn MaxX, een school voor praktijkonderwijs. We geven les aan kinderen van 12 t/m 18 jaar die vooral leren door te doen. We hebben respect voor ieders culturele en levensbeschouwelijke achtergrond. Iedere leerling ontwikkelt eigen talenten. 

MaxX is een school voor praktijkonderwijs in Neede, die ongeveer 150 leerlingen telt. De school heeft een openbaar karakter. Dit betekent dat MaxX openstaat voor iedereen, met respect voor ieders culturele en/of levensbeschouwelijke achtergrond.

Medewerkers

Aan de school zijn rond de dertig medewerkers verbonden. De schoolleiding bestaat uit een directeur.

Schoolgebouw

MaxX beschikt over een modern, goed ingericht schoolgebouw waarin theorie- en praktijklessen worden gegeven. De praktijklokalen zijn verdeeld in een aantal sectoren, zoals Techniek, Handel en Horeca. Daarnaast beschikt MaxX op het schoolterrein over een modern uitgerust woonhuis om de lessen op gebied van verzorging, wonen en facilitaire dienstverlening vorm te geven en hebben wij een prachtige kas ten behoeve van de afdeling Groen.