Menu

Bedrijfspagina

Marku Bouw

Marku Bouw

Mercatorstraat 9
7131 PW Lichtenvoorde
0544 35 6000j.griess@marku.nl+31681410453

Marku Bouw (1963) is een integrale en ontwikkelende bouwer die zich richt op de utiliteitsbouw. Hierin zijn 2 opdrachtgevers te definiëren; het bedrijfsleven en de (semi-)overheid. De onderneming is de afgelopen jaren getransformeerd van een uitvoerend bouwbedrijf naar een sturende, coördinerende en adviserende organisatie. Steeds vaker worden integrale bouwprojecten aangenomen, waarbij Marku Bouw de managementrol vervult. Dit voert men uit vanaf het ontwerp tot aan de turn key oplevering met in toenemende mate meerjarige onderhoudscontracten.

Om goede sturing te geven aan de veelal complexe projecten wordt gebruik gemaakt van BIM. Het Bouw Informatie Model is een digitale 3D presentatie van het bestaande en/of geplande gebouw. Binnen deze werkmethodiek werken wij samen met gespecialiseerde kennispartijen.

Onderdeel van Marku Bouw is Marku Vastgoedzorg, welke actief is in het beheer en onderhoud alsmede de facilitaire dienstverlening in het zakelijk vastgoed. Wij verzorgen de contractvorming met huurders en communiceren met de gebruikers omtrent onderhoud en reparaties. Ook ontzorgen wij onze klant door het verminderen en mogelijk afkopen van onderhoud waarmee de exploitatiekosten worden beheerst. Wij denken mee met de klant om de bedrijfseconomische waarde van vastgoed te optimaliseren.

Openstaande vacatures Marku Bouw