Menu

Bedrijfspagina

LOGISZ

LOGISZ

Havenstraat 36
7005 AG Doetinchem
0887878120info@logisz.com

LOGISZ is een eigenzinnig en ambitieus marketing- en communicatiebureau. We zijn gespecialiseerd in merkontwikkeling voor B2B, onderwijs en non-profitorganisaties. Met een energiek team van 30 professionals vertalen we onze strategieën en concepten naar resultaatgerichte oplossingen.

Imagine * Create * Action
We realiseren de ambities van onze klanten met een unieke werkwijze. En dat werkt het best vanuit een continue flow. Daarom gaan we voor een langdurige samenwerking, waarin we met klanten optrekken alsof we collega’s zijn.

Flexibele marketing- en communicatiepartner
De professionals van Team LOGISZ bieden een compleet pakket aan diensten. We bedenken onder meer concepten, verzorgen complete social mediacampagnes en ontwikkelen websites en webshops. Afhankelijk van de uitdaging stellen we een team samen dat we voortdurend kunnen op- en afschalen. Plug-and-play noemen we dat.

LOGISZ Campus
Kennis, ondernemerschap en innovatie komen allemaal samen op de LOGISZ Campus. Een dynamische omgeving waar we elke dag uitgedaagd worden om nieuwsgierigheid en doelen om te zetten in verrassende oplossingen.

Wil jij ook jouw talenten inzetten om de ambities van onze klanten waar te maken? Bekijk dan onze vacatures.

Openstaande vacatures LOGISZ