Menu

Bedrijfspagina

Kremer

Kremer

Kremer is een technisch, inventief familiebedrijf met meer dan 180 vaste medewerkers waar alle disciplines in Elektrotechniek, Industriële Automatisering, ICT, Beveiliging, Duurzame Energie en Technisch Beheer onder één dak te vinden zijn.

Ulenpasweg 2B
7041 GB 's-Heerenberg
0314 662445n.frijstein@kremer.nl+316 824 299 57

Welkom bij Kremer!

Wij zijn een Elektrotechnische alleskunner én meer! Naast Elektrotechniek houden wij ons bezig met Industriële Automatisering, Duurzame Energie, Security en ICT. Wij bevinden ons midden in de Energietransitie, houden ons bezig met onderwerpen als Machine Learning, Mobiliteit, Energiemanagement, Digitalisering, Security én meer. Dit maakt dat we als bedrijf met verschillende technische disciplines, uiteenlopende markten en diverse maatwerk functies te maken hebben. Aan afwisseling geen gebrek!

We zijn een Achterhoeks familiebedrijf, hebben korte lijnen en er is een informele werksfeer. Met ongeveer 180 medewerkers klaren we samen de klus! PASSIE, Persoonlijk, Aandacht, Samen, Solide, Inventief en Eerlijk zijn onze kernwaarden. En dat past bij onze missie: "Het leven en werken aangenamer maken door onze technische oplossingen."

Wij maken graag kennis met jou!

Openstaande vacatures Kremer